Close

Reviews over: Naturtint Permanente Haarkleuring 4N Naturel Kastanje - 170ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Naturtint Permanente Haarkleuring 4N Naturel Kastanje - 170ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Naturtint Permanente Haarkleuring 4N Naturel Kastanje - 170ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 31 reviews.

Bekijk product
4.1(31)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima haarverf

Ino5 - 4 years ago

Koop deze verf al jaren, de enige verf waar ik geen allergische reactie op krijg, mijn lijf kan gelukkig deze verf aan zodat ik nog niet grijs hoef te zijn

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Super slecht!!!

Sylvia 12 - 5 years ago

Mijn haar was licht bruin. Na de verf is het zwart geworden !!!!

Behulpzaam?

Goed product. I realy recomand

Marina - 2 months ago

It is verry goed. It covers all the wite hear. And rezist in time.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Naturtint haarverf

Eva - 8 months ago

Ik ben zeer tevreden over de haarverf, het ziet er natuurlijk uit en het is goed voor de gevoelige hoofdhuid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

N4 de beste voor wit haar

Jasmijn - 2 years ago

Ik heb de verf al twee jaar gebruik de wit haar gedekt en blijft natuurlijke.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product!

InekeSecreve - 2 years ago

Ik gebruik dit eens in de 6 weken en ik ben echt reuze tevreden

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

haarverf natuurtint 4 n kastan

rita - 2 years ago

vind het een goed product dekt de grijze haren.ben er tevreden van

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

ontwikkelaar te straf

Surya - 2 years ago

Wegens geïrriteerde hoofdhuid en hoofdpijn van de geur maar tien minuten ingehouden. Ik vermoed dat de ontwikkelaar te straf was. Ondanks slechts tien minuten, zeer broos haar bij de punten na gebruik. Niet geneigd opnieuw te kopen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Maakt haar stuk

freewings - 2 years ago

Poging drie om een eerlijke review te posten. Mijn haar ging hiervan kapot. Chemisch, stinkt verschrikkelijk, en mijn haar voelt na behandeling als stro. Voor een 'natuurlijk' product zou ik deze alvast niet aanraden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

elvo - 2 years ago

Dit product gebruik ik al jaren en erg tevreden over het resultaat.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gebruiksvriendelijk

Cha23 - 2 years ago

Ik gebruik dit Produktiehuis al jaren en zal niet snel veranderen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Voor mij de beste haarverf

Meryem - 3 years ago

Sinds ik deze haarverf gebruik heb ik geen last meer van jeuk of een benauwd gevoel op mijn hoofdhuid. De kleur vind ik ook erg mooi natuurlijk en net als mijn eigen kleur. Ik ben zeer tevreden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com