Close

Reviews over: Natural Temptation Sint Is Jarig Thee - 18 theezakjes

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Natural Temptation Sint Is Jarig Thee - 18 theezakjes? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Natural Temptation Sint Is Jarig Thee - 18 theezakjes krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 8 reviews.

Bekijk product
4.9(8)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Een heerlijke winterthee

Gatta - 2 years ago

Fijne thee op kruidenbasis. Kaneel en anijs vormen de hoofdsmaken. Bij sommige kruidenthee kan de zoethout overheersen, maar dat is bij de Sint thee van Natural Temptations absoluut niet het geval. Ik zou het wel de hele winter door kunnen drinken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Lekkere thee voor herfst/winterdagen

Marijn - 2 years ago

Deze thee lijkt veel op kaneel/speculoosthee en dan net weer iets anders. Prima voor een herfstige, gure dag! De thee zelf is een stuk milder qua smaak dan de geur van het zakje!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke thee voor het najaar!

Nienke85 - 2 months ago

Wat een heerlijke thee voor het najaar! De thee ruikt al heerlijk en smaakt nog lekkerder, door de specerijen die bij Sinterklaas horen. Maar.. deze thee is ook na sinterklaas heerlijk op te drinken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk feestelijke thee

Limesarah - a year ago

Alle kindjes blij met deze speciale feest thee! Supersnelle verzending!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker

Caro1976 - a year ago

Ik ben eigenlijk niet zo’n theedrinker. Maar deze ook thee vind ik verrassend lekker. S

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Een heerlijke winterthee

Gatta - 2 years ago

Fijne thee op kruidenbasis. Kaneel en anijs vormen de hoofdsmaken. Bij sommige kruidenthee kan de zoethout overheersen, maar dat is bij de Sint thee van Natural Temptations absoluut niet het geval. Ik zou het wel de hele winter door kunnen drinken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel lekkere smaak

Ellen1j - 2 years ago

Lekkere smaak. Past perfect bij het einde van het jaar.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super lekkere thee

Kurt - 2 years ago

De kids houden van de authentieke smaak die je doet denken aan Sinterklaas

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekkere thee voor herfst/winterdagen

Marijn - 2 years ago

Deze thee lijkt veel op kaneel/speculoosthee en dan net weer iets anders. Prima voor een herfstige, gure dag! De thee zelf is een stuk milder qua smaak dan de geur van het zakje!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Hele lekkere thee!

Manouk - 2 years ago

Deze thee is een heerlijke kruidige thee die je doet denken aan de winter.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com