Close

Reviews over: Manuka Doctor Manuka Honing MGO 70 - 500g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Manuka Doctor Manuka Honing MGO 70 - 500g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Manuka Doctor Manuka Honing MGO 70 - 500g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 150 reviews.

Bekijk product
4.8(150)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fantastisch produkt

Joke56 - 4 years ago

Ik gebruik al jaren preventief Manuka honing, dit is honing van de tea tree boom.. De werking is uniek bij vele kwalen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Eindelijk uitgeprobeerd!

Leentje - 2 years ago

Tijdens de black friday deals heb ik de manuka honing mgo 70 met een flinke korting gekocht. Fijn om het zo eens uit te kunnen proberen. De honing is lekker, wat me alleen opvalt en wat ik jammer vind is dat zodra je het in je mond stopt, je eerst een lichte plastic smaakt proeft van de verpakking. Voor wat dit normaal kost vind ik dit erg zonde en zou ik de honing liever in een glazen pot zien. Of ik er al gezondheidsvoordelen van merk? Dat nog niet, maar gebruik het ook nog niet zo lang. Ik weet niet of ik dit product nogmaals zou kopen voor de volle prijs.

Behulpzaam?

Manuka honing

Ilse - 3 months ago

Lekkere en gezonde honing. Ik neem elke dag een theelepel.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker

Roman12345 - 7 months ago

Smaakvol en kleurrijk, potje honing heeft zijn eigen unieke smaak!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

zoals altijd dit product is kwalitatief heel goed

Ans - a year ago

Zeer tevreden, kan het helaas alleen in de aanbieding kopen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

lekker en gezond

Newton10 - 2 years ago

prima kwaliteit en er was nog een serieuze korting

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Eindelijk uitgeprobeerd!

Leentje - 2 years ago

Tijdens de black friday deals heb ik de manuka honing mgo 70 met een flinke korting gekocht. Fijn om het zo eens uit te kunnen proberen. De honing is lekker, wat me alleen opvalt en wat ik jammer vind is dat zodra je het in je mond stopt, je eerst een lichte plastic smaakt proeft van de verpakking. Voor wat dit normaal kost vind ik dit erg zonde en zou ik de honing liever in een glazen pot zien. Of ik er al gezondheidsvoordelen van merk? Dat nog niet, maar gebruik het ook nog niet zo lang. Ik weet niet of ik dit product nogmaals zou kopen voor de volle prijs.

Behulpzaam?

Fijn product

José - 2 years ago

Gebruik ik al jaren, fijn van smaak en de beste honing die er is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super honing

Fam - 2 years ago

Het is een heel goed honing zonder andere toevoegingen. Het is best prijzig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tot nu toe werkt het prima

Dochters123 - 2 years ago

Gebruik het nu een jaar,iedere ochtend op h Je nuchtere maag

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker en ik word er blij van

ElleVoix - 2 years ago

Prettige actie van HB, 2 voor de prijs van 1. Zo’n pot is ook gelijk cadeau-waardig voor degenen die de werking van Manuka-honing kennen en waarderen. “One teaspoon Manuka a day keeps the doctor away”.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

waar staat 70 voor???

mevr Fraai - 3 years ago

Ik koop dit, als er een aanbieding is!! Tot nu toe geen klachten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com