Close

Reviews over: Lucovitaal Super Visolie Omega 3-6 - 150 capsules

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal Super Visolie Omega 3-6 - 150 capsules? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal Super Visolie Omega 3-6 - 150 capsules krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 47 reviews.

Bekijk product
4.4(47)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Doet wat het belooft.

Goos - 4 years ago

Ik slikte enige tijd een bloeddruk verlager met vervelende bijwerking. Ben gestopt in overleg met de huisarts en overgestapt op de Super Visolie. Geen nare bijwerkingen meer en een gezonde bloeddruk binnen enkele dagen! Prettige bijkomstigheid geen nare vissmaak. Wel groot tablet, dus even rustig innemen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Pas de détails

Tokyo - 2 years ago

la liste des ingrédients n'est pas claire et est confuse

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product !!

José - a month ago

Ik ben nu een maand visolie aan het gebruiken, bevalt prima !!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lucovitaal vis

Rosita - a month ago

Goede kwaliteit smaak perfect zeer aan te vevelen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super Fijn product

Marjo - 4 months ago

Doet wat je hoopt dat het doet, goed voor je lijf … doen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Marietta - 4 months ago

Goede combinatie, de omega 3 en 6.................

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

“we zijn zeer tevreden met dit produck beveel het aan bij vrienden———————————————————————_———_________________________________________________________

Jannes99 - 4 months ago

Goed product______________________________________

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product, zeer tevreden.

Jolanda - 9 months ago

Gebruik dit merk al jaren en ben er heel tevreden mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gebruik dit al jaren, en bevalt goed

Alida - 10 months ago

Ik heb dit al jaren gekocht, plus nog andere vitamines. D3,Visolie, glucosamine

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nare vissmaak bij inname visolie

Herman - a year ago

Paar weken geleden 2 potten aangeschaft via internet. Slik deze capsules al heel lang en nog niet eerder meegemaakt. Zit echt een vieze vissmaak aan bij het innemen. Na het innemen snel een lepel pap erachteraan om de vissmaak weg te nemen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed!

Charlot - a year ago

Zeer tevreden! Makkelijk in gebruik en geen aanmerkingen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prima product

Sieger - a year ago

Vlotte levering, goede verpakking en scherpe prijs

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com