Close

Reviews over: Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom (30 Capsules)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom (30 Capsules)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom (30 Capsules) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.0 op basis van 34 reviews.

Bekijk product
4.0(34)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Veel minder klachten dan voorheen

HollandBarrett - 4 years ago

Ik ben 2 weken geleden met deze kuur. Na een aantal dagen merkte ik al aanzienlijk verschil. In plaats van 3 tot 4 keer per dag naar het toilet, gewoon netjes 1 keer per dag. Veel minder last van winderigheid ook. Buik voelt nog wel een beetje opgeblazen. Ik ben benieuwd hoe lang de effecten blijven nadat ik ben gestopt met de kuur.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Middel had als effect hevige buikpijn.

Nina12 - 5 years ago

Na 1 x innemen dosis gehalveerd . En 1 dag later gestopt. Voor mij niet het goede middel.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ook zo prikkelbaar?! Gebruik deze capsules en je wordt een stuk rustiger!

Pleuntje13 - 3 months ago

Prikkelbare darm van Lucovitaal helpt echt! Serieus!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt goed

Dirk58 - 3 months ago

Werkt goed beter dan andere bekende merken die je in de apotheek koopt

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heeft tot nu toe geholpen

Lorraine - 10 months ago

Dit is een voorlopige beoordeling. Na bijna twee jaar problemen met mijn darmen te hebben gehad en niet door de huisarts kunnen achterhalen wat er met mij aan de hand was, heb ik dit kuur geprobeerd. Binnen 2 weken was het probleem weg. Ik ben nu ongeveer een week van de kuur af en alles lijkt op dit moment stabiel te zijn. Het is erg duur, en ik weet niet of ik het voor de volle prijs zou hebben gedaan, maar gelukkig was het in de aanbieding. Mijn enige suggestie is dat ze meer tabletten in elk flesje moeten doen. Eén flesje heeft genoeg tabletten voor maar 5 dagen (6 per dag), dus je hebt 3 flesjes nodig voor 2 weken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

PDS

Gerard 1 - a year ago

Ik neem het product nu 2 weken en er is duidelijk verbetering merkbaar

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heeft mogelijk geholpen.

Anoniem - a year ago

Ik had vrij ernstige spijsverteringsproblemen: constipatie, opgeblazen gevoel, winderigheid, ... Ik heb de Prikkelbare Darm Syndroom caps genomen in combinatie met nog andere middelen. De meest ernstige klachten zijn ondertussen verminderd. Aan wat dat precies toe te schrijven is, is onduidelijk, maar de Prikkelbare Darm Syndroom caps hebben mogelijk bijgedragen aan de verbetering.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

werkt snel

patries - a year ago

goedkoper dan bij andere winkels, goede acties bij jullie

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

ik word er heel blij van

WakuWaku2022 - 2 years ago

het houdt mijn darmen rustig, zonder is dat niet altijd het geval

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

werkt goed

jackie27 - 3 years ago

Na een kuur van 2 weken kwam het weer terug , dus weer een kuur van 2 weken

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Half om half

Marik - 3 years ago

Werken niet zoals ik al eerder.... De 1ste x werkte het perfect maar nu na een half jaar geen resultaten... Helaas

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Het doet niet veel

Leonievdm - 3 years ago

Deze pillen werken niet afdoende bij mij. Twee keer een kuur van 2 potjes gevolgd en kan wel zeggen dat ik er vocht van ga vasthouden.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com