Close

Reviews over: Lucovitaal Pre En Probiotica (30 Capsules)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal Pre En Probiotica (30 Capsules)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal Pre En Probiotica (30 Capsules) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 125 reviews.

Bekijk product
4.5(125)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Supergoed product.

Panda74 - 3 years ago

Gebruik dit al jaren tegen de candida schimmel. Geen problemen meer.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Doet niets

Poesmuis - 3 years ago

Ik gebruik de capsules nu 2 weken en merk geen verbetering

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een prima middel

Anne Mieke - 2 months ago

Ik gebruik anti biotica en dit middel werkt prima.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed produkt

Emmanuelle - 4 months ago

Goed produkt. De kauwtabletjes smakken goed en heel praktisch. Naar mijn idee werken ze ook uitstekend

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Esmee - 8 months ago

Gebruik het nu 2 weken en merk zeker al heel veel verschil.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Pre & Pro Biotica

Claire - 9 months ago

Deze product was aangeraden door een diëtist. Ik ben er tevreden mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goede product

Rehana - 9 months ago

Gebruik het al enige tijd , goede ervaring er mee , hebber baat bij

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geen verschil

Mevadi - 10 months ago

Gebruik het nu 14 dagen maar ik voel geen verschil.Wat moet ik voelen? Ga nog wel door met slikken...

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Probiotica en meer

Mokway - 10 months ago

Voor mij persoonlijk alleen probiotica kauwtabletten lucovital werkten beter...ik heb hier last van capsules...gelatine werkt niet goed op mijn maag...raak geprikkelt...en sappen komen soms omhoog

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product, merkt meteen dat het wat doet

Marlies - a year ago

Voor het beste resultaat moet je het wel elke dag innemen. En wat nergens staat is dat je het met water op een nuchtere maag moet innemen en dan een half uur wachten voordat je gaat ontbijten. Anders gaat het in de maag al werken en het moet in je darmen aan de slag gaan.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede en snelle service!

Marian - a year ago

Ik had 2 producten voor de prijs van 1 besteld. Ik ontving er 1. Daarover opgebeld en heel vriendelijk bejegend. Mevrouw zou het meteen in orde maken en bij de volgende post werd het product bezorgd; hulde!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lucovitaal pre- en probiotica

Anneke - a year ago

Doen wat de bedoeling is. Snel resultaat. Gebruik dagelijks voor het slapen gaan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com