Close

Reviews over: Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw (40 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw (40 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw (40 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 39 reviews.

Bekijk product
4.4(39)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Goed product!

Wendy Lubbers - 3 years ago

Ik gebruik het nu bijna 2 weken en voel me er goed op! Meer energie!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Ik krijg er geen energie van

Tiekie24 - 4 years ago

Ik had er veel meer van verwacht. Ben gestopt met het gebruik

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Nanda - 6 months ago

Het hele jaar door slikt ik dit vitaminen preparaat.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede product

Maar - a year ago

Voldoet aan verwachtingen , vooral voor vrouwen in 50 +

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn om te gebruiken. Effect nu nog niet te beoordelen.

Diane - a year ago

Makkelijk te slikken tabletten en het effect is nog niet te merken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Hojo - a year ago

Iemand heeft me deze multivitamine geadviseerd en ik ben er heel tevreden over.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed produkt!

Mariëlle - a year ago

Sinds ongeveer een maand neem ik het supplement in en het lijkt goed aan te slaan. ben nooit een "pillenslikker" geweest , k eet zelf gezond en gevarieerd, maar als 50+ er kan ik wel wat extra's gebruiken

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Doet zijn werk

Elune - 2 years ago

Doet zijn werk maar stinkt en smaakt echt vies. Best grote pillen en je kan ze amper door de helft krijgen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prima product

Jacqueline1960 - 2 years ago

Ik gebruik het al jaren omdat het bevalt ik zou niet weten wat ik nog meer kan schrijven

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Multi vrouw

Wen - 2 years ago

Complete multivitamine zonder al te veel vulmiddelen. Wel erg grote pillen maar je kan ze door midden breken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

prima product

Cathy - 2 years ago

Ik gebruik al langer vitamines van Lucovitaal en nu voor het eerst de Multi+ Vrouw. Prima in te nemen, wel vrij groot.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product.

ElleVoix - 2 years ago

Heb even wat extra’s nodig, en de samenstelling vind ik erg goed!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com