Close

Reviews over: Lucovitaal L-Lysine 1000mg - 60 Tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal L-Lysine 1000mg - 60 Tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal L-Lysine 1000mg - 60 Tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 19 reviews.

Bekijk product
4.7(19)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn product

Mam 61 - 3 years ago

Slik dit n klein jaarje, geen koorstlip meer gehad , voel m soms opkomen, maar zet niet door,iedereen die regelmatig koorstlippen krijgt ,weet wat ik bedoel, nu niks meer .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

tegenvaller

Kirsten - 2 years ago

potjes zijn kleiner en zit daardoor ook minder in, terwijl ik wel betaald heb voor de groter versie. 1e en ook laatste keer dat ik dit online besteld heb #domper

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

5 sterren Lysine

Karo - a year ago

Beste L-lysine - ik heb al andere merken geprobeerd maar deze blijft het sterkste.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ben er blij mee!

Henny - 2 years ago

Heel tevreden! Koop veel produkten. Geen chemische toevoegingen.Vooral de roderijstgist!werkt prima.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

tegenvaller

Kirsten - 2 years ago

potjes zijn kleiner en zit daardoor ook minder in, terwijl ik wel betaald heb voor de groter versie. 1e en ook laatste keer dat ik dit online besteld heb #domper

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed product

Sandy1975 - 3 years ago

Ik ben er tevreden over, kan niet controleren of het echt werkt

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Mam 61 - 3 years ago

Slik dit n klein jaarje, geen koorstlip meer gehad , voel m soms opkomen, maar zet niet door,iedereen die regelmatig koorstlippen krijgt ,weet wat ik bedoel, nu niks meer .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product!

wanda60 - 3 years ago

Ik lik het altijd ,helpt goed en is voordelig geprijsd~!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lysine

Lesley L - 3 years ago

Voor die prijs kan je het toch niet laten heee, dus gekocht

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Pasta63 - 4 years ago

Ben er nu twee weken mee bezig en merk al resultaat

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

geweldig product

Marian1951 - 4 years ago

meerdere keren gekocht en zeer tevreden met dit product

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

RPBH - 4 years ago

Ben er zeer tevreden mee, voldoet aan mijn verwachtingen.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com