Close

Reviews over: Lucovitaal Glucosamine Puur, 1500mg (120 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal Glucosamine Puur, 1500mg (120 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal Glucosamine Puur, 1500mg (120 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 22 reviews.

Bekijk product
4.7(22)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Recommended products for adult!

Thao - 4 years ago

I bought 6 bottles of puur Glucosamine for my parents. I received a very positive comment from them. This help me get the peace of mind in feeling to let my parents use this product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Goed product.

Blanky - 4 years ago

Gebruik al langer glucosamine en denk dat hrt goed helpt. Alleen zijn deze voor mij te groot om on een keer door te slikken en etg hard om door te breken. Voor mij dus een probleem.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Dat is fijn

Fatima - 10 months ago

Ik koop 't in aanbieding of acties met alles wat ik nodig heb

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

prima product

snoepie - a year ago

Zeer recent aangeschaft en product bevalt prima. Voel mij er zeer goed bij en heeft ook geen slechte smaak. Groote van de pillen is ook prima en gemakkelijk door te slikken

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

prima produkt enhelpt zeer goed

huskyman - a year ago

Werkt prima en de prijs was door de aanbieding ook nog eens zeer reëel.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Vegan

Sabine - 2 years ago

Gebruik deze vitaminen al heel lang, topproducten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goeie pillen

Ad van Drunen - 3 years ago

Gekocht en zeer snel geleverd via aflevering. Super

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed produkt, goede prijs

Appy - 3 years ago

Helemaal top......................................

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima voor de beweging

Eleonora47 - 4 years ago

Ik ben er zeer tevreden mee, het voldoet aan míjn verwachtingen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

zeer tevreden

roelands - 4 years ago

ik heb dit vorige maand gekocht en ben zeer tevreden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer goed

Lisa ranst - 4 years ago

Tevreden, gebruik dit reeds vele jaren.ook de vele andere producten zijn prima

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product.

Blanky - 4 years ago

Gebruik al langer glucosamine en denk dat hrt goed helpt. Alleen zijn deze voor mij te groot om on een keer door te slikken en etg hard om door te breken. Voor mij dus een probleem.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com