Close

Reviews over: Lucovitaal CBD Olie, 10% (5ml)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal CBD Olie, 10% (5ml)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal CBD Olie, 10% (5ml) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 15 reviews.

Bekijk product
4.1(15)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel rustgevend en pijnstillend

Evie8 - 4 years ago

Je voelt het vrij snel inwerken en je lekker ontspannen en je kan heel slapen. Fijn natuurlijk product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Olie is donkerbruin/zwart

Ellen0000 - 4 years ago

De smaak van CBD olie is nooit lekker Maar dit merk is niet te doen. Ben snel weer teruggegaan naar mijn oude merk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Deze CBD heeft weinig effect op mij

Johan de Wit - 3 years ago

Ik gebruik al jaren CBD en het werkt enorm goed voor mij. Ik slaap als een blok en mijn angsten zijn een stuk minder geworden. Ik bestelde altijd mijn CBD bij KUFU CBD, maar een vriend van mij vertelde over de aanbieding van Lucovitaal. Ik gebruik het product nu een tijdje, en merk toch echt een significant verschil met KUFU CBD. Dus hoewel de prijs en de smaak goed is, ga ik daar toch weer naar terug.

Behulpzaam?

Een fantastisch product

Toiny - 3 years ago

ben erg tevreden. Product werkt goed,waarvoor het is bedoeld.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Olie is donkerbruin/zwart

Ellen0000 - 4 years ago

De smaak van CBD olie is nooit lekker Maar dit merk is niet te doen. Ben snel weer teruggegaan naar mijn oude merk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

De beste keuze CBD olie bij H&B

Irisz88 - 4 years ago

Ik vind deze olie de lekkerste smaak hebben en het beste effect geven. Snelle bezorging ook van H&B!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel rustgevend en pijnstillend

Evie8 - 4 years ago

Je voelt het vrij snel inwerken en je lekker ontspannen en je kan heel slapen. Fijn natuurlijk product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Juul5 - 4 years ago

Ik ben tevreden over dit product. Het doet wat het beloofd.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product.

Gina27 - 4 years ago

Zeer tevreden over de olie, krachtig en je ruikt de concentratie.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product. It's the Real Deal ❤️

KimLee - 4 years ago

De kwaliteit van dIt CBD olie is top. Ik heb hem in de aanbieding gekocht, 1 kopen + 1 gratis. Dus, een voordeel dat te goed te missen was! Ook was het binnen 1 dag gelevered

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

een zachte en effectieve product.

Abdul - 4 years ago

ik heb het vorig maand voor tweede keer en ik ben er zo tevreden mee.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

De werking bevalt me wel.

Marrie94 - 4 years ago

Gebruik het nu ongeveer 1.5 week. De werking bevalt me wel alleen had er toch iets meer van verwacht. Gebruik het om beter te slapen maar dat lukt nog niet echt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com