Close

Reviews over: Lucovitaal Aminozuren Compleet - 60 Capsules

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal Aminozuren Compleet - 60 Capsules? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal Aminozuren Compleet - 60 Capsules krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 32 reviews.

Bekijk product
4.8(32)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Je merkt dat het werkt!

Liekie72 - 4 years ago

Week geleden gestart met het innemen van Lucovitaal Aminozuren Compleet, 1 tablet per dag. Na een paar dagen merkte ik al het een en ander in mijn lichaam, ik voel mij een stuk lekkerder in mijn vel, mijn nagels worden weer mooier, mijn huid ziet er beter uit, kortom ... het werkt!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Hoop op resultaat

Indy65 - 4 years ago

Gebruik het nog te kort maar hoop op resultaat!!!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed gevoel .

jan - a year ago

voel me er heel erg goed bij dat ik ze slikt per dag

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Bohmke - a year ago

Ik koop dit regelmatig bij Holland & barrett en dat bevalt prima.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Ray - a year ago

Dit product is erg goed en is in prijs kwaliteit de beste keuze aminozuren, complete combinatie.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Vermoed een ok product

Remco - a year ago

Vanwege training heb ik adv9es gekregen extra amino te slikken. Dit doe ik elke dag. Geen merkbare verschillen. Ook geen nadelen. Vind het wel een erg prijzig product.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Spiervoedsel!

Spidikus - 2 years ago

Perfect bij voor of na het trainen! Aminozuren zijn bouwstoffen voor eiwitten. Omdat je lichaam ze zelf aanmaakt, krijg je niet te veel eiwitten binnen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed

Thea merkens - 2 years ago

Heel makkelijk in de winkel in Oss is makkelijk om even te halen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goede aanvulling

Willem - 3 years ago

ben zeer tevreden het houd je hopelijk gezonder maar ik ben geen arts

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super

Claudia79 - 3 years ago

Besteld voor mijn moeder. Die zweert er al een paar jaar bij

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

uitstekend

roberto 1 - 3 years ago

het herstelt goed top product na 3 dagen begin je wat te voelen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima produkt

Wim65 - 3 years ago

Snel geleverd en leuke aanbieding.Doen we nog een keer.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com