Close

Reviews over: Jacob Hooy Zoethoutstokjes

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Jacob Hooy Zoethoutstokjes? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Jacob Hooy Zoethoutstokjes krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.3 op basis van 14 reviews.

Bekijk product
4.3(14)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke zoethout stokjes!

schillie - 5 years ago

Dit zijn smalle zoethout stokjes, wat ik persoonlijk het prettigst vind. Deze zijn de lekkerste!!

Behulpzaam?

Meest kritische review

Zoethoudstokje

Tanja - a year ago

We namen 1 hap van het stokje en het viel helemaal uit elkaar zou normaal niet mogen was de eerste keer dat we het kochten en ook de laatste keer

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Zoethoudstokje

Tanja - a year ago

We namen 1 hap van het stokje en het viel helemaal uit elkaar zou normaal niet mogen was de eerste keer dat we het kochten en ook de laatste keer

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Goede kwaliteit

Ron - a year ago

Doet me denken aan de smaak van vroeger. Waren destijds al mijn favoriet.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

hoera

Francine72 - 2 years ago

vorige maand eindelijjke gevonden en gekocht voor mijn kleindochter maar nog niet gebruikt

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bij lange na niet wat ik ervan had verwwacht

Aprileyes - 2 years ago

Sabbelen geeft geen smaak af, bij knabbelen breekt het meteen af en heb je een mond vol 'splinters'. Het lijkt wel alsof de stokjes al jaren in het magazijn hebben gelegen. Ik ben enorm teleurgesteld.

Behulpzaam?

Lekker en goedkoop

Sissy - 2 years ago

Gekocht om de gewoonte om snoep te pakken te doorbreken. Werkt prima!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

efficient om het roken te mind

DDC - 2 years ago

koop dit al langer en helpt mij goed om roken te verminderen op rookvrije plaatsen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smaakvol

Kris - 2 years ago

Vorige maand gekocht en ik ben er zo blij mee.....

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zoethout zo Heerlijk weer

Nicolenco - 3 years ago

Snel geleverd fijne prijs en goede verpakking en kwaliteit

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super dat het gratis verzending was

Gezond - 4 years ago

Ik koop dit nu al een lange tijd omdat het helpt met stoppen met roken en is ineens gezond. Wel vreemd dat in de winkel zelf maar drie stuks zijn en bij online aankoop vier in een zakje. Sommige stokjes zijn zacht en andere hard.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nostalgie

Anoniem - 4 years ago

Lekker om gewoon te snoepen, maar ook zeer geschikt om thee van te trekken, is echt veel lekkerder dan zoethoutthee in een theezakje

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com