Close

Reviews over: Jacob Hooy Vrouwenmantel Kruiden - 60g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Jacob Hooy Vrouwenmantel Kruiden - 60g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Jacob Hooy Vrouwenmantel Kruiden - 60g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
4.7(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Niet heel lekker, maar lijkt effectief

nmbfr86 - 4 years ago

Als je er een beetje honing bij doet, gaat het nog wel. Echt lekker zal het nooit worden. Ik had wel het idee dat de kruiden hielpen bij het genezen en schoonmaken van m'n baarmoeder na de bevalling.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Onhandig

Ziez - 2 years ago

Gekocht tevreden maar zou handig geweest zijn als ze in theezakjes zaten

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

zeer tevreden

Els - a month ago

zeer tevreden over thee;verse kruiden en goed verpakt

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top

D Jansen - a year ago

Bezorging was optijd. Goed verpakt. Goede kwaliteit thee.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Onhandig

Ziez - 2 years ago

Gekocht tevreden maar zou handig geweest zijn als ze in theezakjes zaten

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

I am so satisfy with

Lilya18 - 2 years ago

This magical women plant i really had hormonal problems ..sins one week i drink it usually i am feeling very good , this thee becaume my daily routine

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Naima - 2 years ago

Top product voor alle vrouwelijke ongemakken ! Werkt direct

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker thee

Yenne aya - 2 years ago

Het is een lekkere thee, of de thee gaat werken waarvoor ik hem heb gehaald weet ik nog niet.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt heel goed!

Michelle70 - 2 years ago

Elke keer als ik buikklachten heb door de ongesteldheid en overgangsklachten heb, maak ik deze thee. Ik zet de thee met een thee-ei (10 minuten), anders wordt het veel te sterk. Zelf vind ik het wel een lekkere thee

Behulpzaam?

probaat middel.

nelita - 3 years ago

gebruik het al een poosen nog steeds dik tevreden .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

lekker en werkt echt

Mama123 - 4 years ago

Super goeie thee voor na de bevalling! Werkt echt om de baarmoeder terug proper te maken.

Behulpzaam?

Niet heel lekker, maar lijkt effectief

nmbfr86 - 4 years ago

Als je er een beetje honing bij doet, gaat het nog wel. Echt lekker zal het nooit worden. Ik had wel het idee dat de kruiden hielpen bij het genezen en schoonmaken van m'n baarmoeder na de bevalling.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com