Close

Reviews over: Jacob Hooy Parfum Olie Vanille - 10ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Jacob Hooy Parfum Olie Vanille - 10ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Jacob Hooy Parfum Olie Vanille - 10ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 24 reviews.

Bekijk product
4.5(24)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Mijn nieuwe favoriete geur

Lamfje - 3 years ago

Ik doe deze parfum olie in mijn aroma diffuser. De geur heeft de gemiddelde geursterkte, dus ik doe 1 druppel per 100 ml water. Ik vind dit een heerlijke geur. Het ruikt naar vanille ijs! Ik zie in de reviews dat de geur snel vervliegt, maar daar ben ik het niet mee eens. Aan elke geur wen je na een bepaalde tijd en dan denk je hem niet meer te ruiken, maar als je dan even de kamer verlaat en weer terugkomt dan ruik je de geur opeens weer. Ik heb mijn diffuser ongeveer 6 uur aan staan op een dag en op het laatste moment ruik ik de geur nog steeds. Verder is de geur niet te sterk dat dit storend is.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Je hebt wat meer druppels olie nodig maar verder prima

Ine - a year ago

Deze druppels gekocht voor in diffuser. Helaas een flesje kapot gegaan met vervoer.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Net echte vanille

Kirsten - a month ago

Ruikt echt naar vanille. Ik gebruikt het in mijn diffuser en als geur aan mijn wasmiddel

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker

Natas - 2 months ago

Heerlijke geur vanille ,ik gebruik het in de verdamper, maar ook op een watje in de kast

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

100% fan van vanille

Marcella - 6 months ago

Ik hou van deze geur, de vloeistof komt er niet zo snel uit, maar wat je ervoor terugkrijgt is het wachten waard.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Blij verast

Estherrooijakkers - a year ago

Geur is erg fijn, blijft lang hangen. Wij zijn er heel blij mee

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Behulpzaam?

Redelijk

Linda - a year ago

Vorige maand gekocht,volgende keer een andere geur proberen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Je hebt wat meer druppels olie nodig maar verder prima

Ine - a year ago

Deze druppels gekocht voor in diffuser. Helaas een flesje kapot gegaan met vervoer.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk

Rai - a year ago

Ik gebruik dit in geurverspreider. Een heerlijke geur, zeker aanrader. Het druppelt wel heeel erg langzaam, maar een heerlijke geur in mijn kamer.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Onweerstaanbaar.

Roosje Rafaela - a year ago

De Vanille geur is gewoon uitstekend en geef mij zin om iets van Vanille te gaan eten. Het geur blijft goed zitten ook in parfum ( werkt voor mij). SUPER VANILLE. Goede kwaliteit olie. Kan niet beter.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Drôle d’odeur

Patrick - 2 years ago

J’avoue que j’ai du mal à trouver un parfum vrai doux

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke geur

Hanna - 2 years ago

Jacob Hooy-Jacob Hooy Parfum Olie VanilleJacob Hooy - Jacob Hooy Parfum Olie Vanille

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com