Close

Reviews over: Jacob Hooy Parfum Olie Rozen - 10ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Jacob Hooy Parfum Olie Rozen - 10ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Jacob Hooy Parfum Olie Rozen - 10ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.0 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
4.0(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Het ruikt simpelweg fantastisch!!

Norine - 3 years ago

Omdat deze rozenolie vrij laag geprijsd is, had ik gedacht dat hij minder sterk zou ruiken dan de duurdere varianten ... I stand corrected!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Echt heel onaangename geur, niet tevreden over

S I H - 3 years ago

Pasgeleden gekocht, zou het graag omruilen! Zeer onaangename geur, ruikt niet maar rozen, beveel hem niet aan

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ben tevreden met het geur

Emi - 4 months ago

Ik het raad iedereen aan ,ben 'te vreden met het geur.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

perfect product

Marleenvdd - 6 months ago

voldoet zeker aan wat verwacht, stevige geur, goed voor een geurverstuiver en toevoeging bij was met zeepnoten die anders volledig geurloos zou zijn

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Ploegaert - 7 months ago

Lekker geurtje. Is een goef product waar je niet veel druppeltjes van nodig hebt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

uitproberen

ina - 10 months ago

parfumolie met weinig geur. Had hier meer van verwacht

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Geur is te licht

Marie - a year ago

De geur van rozen is echt te weinig , de olie van De Tuinen is van betere kwaliteit

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Ruikt lekker

Sab - a year ago

De olie ruikt lekker maar helaas niet zo sterk, je hebt best veel nodig voor een sterkte geur.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

De olie ruikt heerlijk!!

Ifygenia - 2 years ago

Ik ben erg tevreden met de olie van Jacob Hooy, ik bestel altijd geur olie, verschillende soorten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Jacob Hooy Parfum Olie Rozen

ank02 - 3 years ago

heerlijke parfum, snelle levering, zeer aan te bevelen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch

Anita 16 - 3 years ago

Vorige maand gekocht en super blij mee zou zeker nog steeds bestellen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een heerlijke geur

Chelien - 3 years ago

Ik vind dit fijne geuren, en wat ook leuk is regelmatig in de aanbieding

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com