Close

Reviews over: Jacob Hooy Parfum Olie Baby Care - 10ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Jacob Hooy Parfum Olie Baby Care - 10ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Jacob Hooy Parfum Olie Baby Care - 10ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 5.0 op basis van 26 reviews.

Bekijk product
5.0(26)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijk!

Jokie204 - 3 years ago

Heerlijke geur voor in je geurwolkje! Niet duur en snel bezorgd!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Heerlijk

Eve - 2 months ago

Ruikt heerlijk, ik gebruik het voor m’n was ipv wasverzachter

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk

Eve - 2 months ago

Ruikt heerlijk, ik gebruik het voor m’n was ipv wasverzachter

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk

Natas - 2 months ago

Wat is dit een heerlijke geur, ruikt naar baby shampoo

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ruikt lekker!

Moonique73 - 5 months ago

Ruikt superlekker! Gemengd met andere olie is het een prima deodorant.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super Leuke Geurtje

Anoniem - a year ago

We gebruiken al een tijd en het neutraliseert alle Ongewenste geuren in huis. Zeer aangename baby Geur. We love it!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ruikt heel lekker. Bijna zwitsalgeur

vaesar - a year ago

Ik zocht iets dat op zwitsalgeur leek en dit is echt wel acceptabel. Gebruik het om de was een geur mee te geven.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk voor de was

Caro - 2 years ago

Blij mee, wij gebruiken het ter vervanging van wasmiddel.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Rustgevend

Ann - 2 years ago

Lekkere ontspannende geur weinig toevoegen lange werjing

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een zalige babygeur

Martje - 2 years ago

Koop het elke keer opnieuw, zo zalig die babygeur !

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een heerlijke zwitsal geur

Anne - 2 years ago

Aantal weken geleden gekocht voor een hele leuke prijs, heerlijk luchtje van zwitsal! Ga deze zeker vaker aanschaffen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top zo meer kopen

Brandonmedi - 3 years ago

Voor mijn cosmetica brand voor body lotion is ie perfect wow

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com