Close

Reviews over: Jacob Hooy CBD+ 5% - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Jacob Hooy CBD+ 5% - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Jacob Hooy CBD+ 5% - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 525 reviews.

Bekijk product
4.4(525)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

De cbd olie werkt super goed heel tevreden mee

Daantje 13 - 5 years ago

Ik gebruik dit product al jaren .Heb het in België bij de apotheek laten onderzoeken in het labo en het is een goede cbd olie de verhoudingen kloppen .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Helder als water zonder smaak

Mohyou - 4 years ago

Dit is mijn tweede potje maar het lijkt totaal niet op de vorige kwa smaak maar ook ziet deze heel helder uit net als water

Behulpzaam?

Teleurgesteld

Trudy - a month ago

Helaas was deze cbd olie minder sterk en effectief dan de cbd olie van een ander merk ,met dezelfde concentratie, wel veel goedkoper, maar je moet er dan ook veel meer van gebruiken voor het zelfde effect

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede kwaliteit

Wiljac - 2 months ago

Prima CBD olie, voor een mooie prijs.makkelijk in gebruik

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

elisabeth 25 - 3 months ago

Ik ben er tevreden mee en zal het weer kopen en bestellen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima produkt

Natasja - 3 months ago

Ik ben zeer tevreden met dit produk voor mijn hond

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

n

Kiszelik Nóra - 4 months ago

We have been using it for a long time and find brand to be the best. It's very powerful!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Al jaren in gebruik en voor ons nog steeds goede resultaten.

a2geert - 5 months ago

Gekocht omdat wij het product gebruiken en nu met deze scherpe aanbieding geen nee kunnen zeggen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Kleine Lettertjes

Raf van Dorst - 6 months ago

Bestelde 1 maal 1+1 Jacob Hooy CBD olie 5%. Verwachtte daarom 2 flesjes te krijgen. Kreeg er echter 1. Ik klaagde hierover. Daar werd snel en adequaat op gereageerd. Maar het was mijn eigen schuld want ik had zelf het flesje in de winkelmand moeten doen. Het gratis flesje kon ik in een filiaal ophalen en werd niet nagestuurd. In het filiaal gaf men ook mijn omissie aan. Had ik in de kleine lettertjes kunnen lezen. Filiaal vond oplossing ook raar maar na veel gebel en overleg kreeg ik m'n flesje mee. Over de producten ben ik prima tevreden.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima spul en correcte levering naar Spanje.

Robert 2101 - 7 months ago

Al vaak bij h en b gekocht. Altijd goed en correcte levering.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

RBB - 7 months ago

Gebruik het al meerdere jaren en naar tevredenheid.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

prima product

johanna - 7 months ago

ik ben na gebruik zeer tevreden over het gekochte product

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com