Close

Reviews over: Holland & Barrett Timed Release Vitamine C 1000mg met Rozenbottel - 60 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Timed Release Vitamine C 1000mg met Rozenbottel - 60 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Timed Release Vitamine C 1000mg met Rozenbottel - 60 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 312 reviews.

Bekijk product
4.7(312)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

geen problemen is 1000 mg genoeg anders 1500 mg

Zantos2004 - 3 years ago

Als je niet klachten hebt dan is een gewone onderhoud dosis van 1000 mg genoeg, anders kun je beter een hoger dosis nemen van 1500mg

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

echt een slecht door te slikken tablet!!!

Betsie2021 - 3 years ago

eerder kocht ik deze tablet met een gladde buitenkant. Makkelijk door te slikken. Nu hebben ze bij H&B ze veranderd en zijn ze heel slecht door te slikken!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vitamine C

Roos - 2 months ago

De bezorging ging snel en goed. De tabletten zijn heel groot en de smaak is niet lekker in de mond.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ben er erg blij mee!

Nadja - 2 months ago

Werkt goed en makkelijk in te nemen. Ook lekkere citrus smaak, dus bijna een feestje om te slikken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Too large tablets

Wall - 2 months ago

I have found these tables too big so I am breaking them on half tm

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Grote tabletten

Ptr - 3 months ago

Tabletten zijn heel groot en moeilijk door te slikken.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed

Aichaksaiksou - 10 months ago

Werk echt super! Het werkt echt waar zeker een aanrader!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heel goed

Amanda - a year ago

Precies goed. Ruim assortiment en de prijzen zijn goed. Ik zou alleen willen meer etenswaren in de winkels.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

prima

bep - a year ago

bevalt mij heel goed, ik slik deze iedere dag. wanneer ik in maand mei stop merk ik meteen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

SAAR - a year ago

Ik gebruik t al jaren zeer tevreden. Netjes verpakt

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Voldoet voor ons

Leny - a year ago

Omdat ik op zoek was naar een goeie vitamine C en begreep dat dit een goed product is

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn en lekker product

Nelis - a year ago

Gebruik het al jaren, elke dag. Heerlijke thee voor in de middag.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com