Close

Reviews over: Holland & Barrett Soja Isoflavonen + Vitamine B6 - 120 capsules

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Soja Isoflavonen + Vitamine B6 - 120 capsules? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Soja Isoflavonen + Vitamine B6 - 120 capsules krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.2 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
4.2(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Doet zijn werk wel.

jackie A12 - 3 years ago

Dit is wel een effectieve en veilige middel tegen vrouwelijke overgangsklachten! Ik slik het al dagelijks gedurende 2 maanden, 3 capsules per dag voor het eten, na twee weken begon ik al veel minder last van opvliegers en nachtelijke zweten krijgen en tot mijn verbazing zijn mijn huid en haar beter geworden, blij mee.

Behulpzaam?

Meest kritische review

doet niets

ma51 - 3 years ago

pot braaf opgemaakt helaas .........geen resultaat .

Behulpzaam?

Gebruik het nu al 2 jaar

Mariëlle - 8 days ago

Het helpt mij het beste tegen mijn overgangsklachten. Tuurlijk breken er af en toe wat opvliegers door, maar eerlijk, die zijn te verwaarlozen. Je moet wel zorgen dat je niet zonder komt te zitten, want dan duurt het weer even voor het werkt.. ( harde les)

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Enorme grote pillen

Jasmine - 4 months ago

Prijs kwaliteit is prima, maar 2 x per dag zo’n pil, die voel je de hele dag zitten.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt goed

Mariooooo - a year ago

Nauwelijks nog opvliegers……………………………………………………………….

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Caatje58 - a year ago

Ik gebruik t al een aantal jaren en ben heel tevreden over t product

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Makkelijk bestellen: snelle levering.

Cristel Voesten - a year ago

Makkelijk te bestellen en een snelle levering aan huis.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

prima

Marjan - 3 years ago

het werkt waar ik het voor gekocht heb, Het voldoet

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Doet zijn werk wel.

jackie A12 - 3 years ago

Dit is wel een effectieve en veilige middel tegen vrouwelijke overgangsklachten! Ik slik het al dagelijks gedurende 2 maanden, 3 capsules per dag voor het eten, na twee weken begon ik al veel minder last van opvliegers en nachtelijke zweten krijgen en tot mijn verbazing zijn mijn huid en haar beter geworden, blij mee.

Behulpzaam?

Doet nog niet veel

Tetje1967 - 3 years ago

Ik slik het dagelijks, nog ff doorzetten..........

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel blij met dit product

Daniëlle Houtsma - 3 years ago

Heb al 12 jaar last van overgang en was er wel beetje klaar mee. Dit product geprobeerd, na 2 weken begon ik de werking te merken. En nu na een maand ongeveer een verademing. Bijna geen opvliegers meer. Geweldig product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet het gewenste effect

Millysyurho - 3 years ago

Ik gebruik dit nu 6 maanden maar vind het resultaat matig. Nog steeds opvliegers

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com