Close

Reviews over: Holland & Barrett Premium Erwtenproteïne Poeder - 1000g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Premium Erwtenproteïne Poeder - 1000g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Premium Erwtenproteïne Poeder - 1000g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.9 op basis van 83 reviews.

Bekijk product
3.9(83)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima product!

Elise - 2 years ago

Ik gebruik dit sinds een poosje vanwege spierzwakte in mijn benen en om mijn energiebalans sneller te herstellen. Ben tevreden! Over smaak valt niet te twisten maar ik vind het prima te drinken (gewoon opgelost in water) en kan mij niet vinden in alle negatieve reacties over de smaak! Gewoon opdrinken/eten voor je gezondheid is mijn advies ;) Ook de klontjes waarover gesproken wordt...geen last van. Even flink roeren en alle poeder lost op. Tip: niet het vocht op de droge poeder maar poeder in vocht strooien, dat maakt groot verschil en voorkomt klontjes.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Ik eet liever rivierklei

heli - 2 years ago

Dacht dat mensen hier zich aanstelden over de smaak. Dat was is niet het geval. Verandert elke maaltijd in een nauwkeurige imitatie van rivierklei met één schep. Wel goedkoop (mits aanbieding).

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Erwteneiwit

Peter - a month ago

Ik denk dat het een mooi natuurlijk product is, geen extra dingen die er niet in horen. Bevalt goed en mengt makkelijk

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Proteine Shake

Harald - a month ago

Ik gebruik dit Proteine product sind ruim 10 dagen, en vind het ondertussen lekker! Had ik zo niet verwacht!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede proteïne poeder

Marita - a month ago

Smaak is niet lekker, maar relatief neutraal in bijv. een shake. Laag in calorieën, geen toegevoegde smaakjes/suiker. Hele goede optie, voor een goede prijs.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smaak is enorm vies

Sietske - a month ago

Ik vind de smaak ontzettend vies. Als ik 30 gram wil gebruiken, doe ik het in 2 keer. 15 gram in een glas water met diksap en heel snel opdrinken met een rietje terwijl ik mijn neus dichtknijp. En dan hopen dat ik het vervolgens niet alsnog uitkots. En daarna nog een keer hetzelfde…

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Geen - a month ago

Goede kwaliteit en doet zijn werk, mag beter oplosbaar

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed poeder

Han - 2 months ago

Prima proteinepoeder, smaakt wel licht naar erwtjes, maar gemengd met iets anders goed! Handige verpakking.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Poederige smaak

Lwlw - 3 months ago

Ik vind het proteinepoeder niet lekker, het zou smaakloos moeten zijn maar de textuur is echt niet aangenaam en het geeft een muffe smaak aan mijn drankjes

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Floor - 3 months ago

Ik ben er tevreden mee gebruik het nu 2 maanden en het helptt

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gezond

Soraya - 3 months ago

Structuur is goed, smaak wat minder. Het werkt heel plezierig.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Gerard - 4 months ago

Voeg het toe aan een mix van sinasappel, kiwi en banaan.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com