Close

Reviews over: Holland & Barrett Multi Compleet voor Senioren - 60 Tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Multi Compleet voor Senioren - 60 Tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Multi Compleet voor Senioren - 60 Tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 147 reviews.

Bekijk product
4.6(147)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima multivitamine

Cobo - 5 years ago

Ben in n aantal maanden TEVEEL (15 kilo) afgevallen, ben prima gezond maar arts slaat meteen op hol en laat bloed onderzoeken , ook op vit tekort ed. Nou allemaal prima dus! En ik eet GEEN groente en fruit, maar wel elke dag ABC senioren multivitamine!!! Dat zegt al genoeg!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Slecht

Lyckle - 4 years ago

Ik zal niet snel weer een aankoop doen bestel 1 + 1 Q10 krijg er 1 potje Ik heb meerdere malen een bericht hier over verstuurd maar er word niet op gereageerd en dat betreur ik.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super kwaliteit

Anton - a month ago

Prima product voor een nette prijs , en een snelle levering.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Echt prima vitamines

Herma - 2 months ago

Goede vitamines,waar alles in zit en speciaal voor ouderen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed produkt

Hans - 4 months ago

Gebruik het al heel lang, wij zijn er zeer tevreden over

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Linda - 4 months ago

Prima product en fijn geprijsd bij 1 + 1. Kwaliteit vergelijkbaar met de zogenaamde ‘duurdere’ producten.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Multivitaminen voor ouderen

Niesje - 4 months ago

Exact de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen afgestemd op de oudere mens

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed producten altijd tevreden

Wim steendam - 5 months ago

Altijd tevreden met jullie producten ga zo door op deze wijze

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Kijken wat het mij brengt.

Pauline - 5 months ago

Ik heb het nog te kort gebruikt om te weten wat het resultaat is.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vit senioren

Quartel - 6 months ago

Gied product voor ouderen ben zelf 73 raad,dit product aan

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Juiste vitaminen voor ouderen

Angelien - 6 months ago

Wij gebruiken deze vitamines al jaren ... bevalt echt prima

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aanrader!!!

Marcus7 - 7 months ago

Voel mij fit en gezond! Zal dit produkt iedereen aanbevelen!!!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com