Close

Reviews over: Holland & Barrett MSM Poeder - 227g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett MSM Poeder - 227g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett MSM Poeder - 227g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 28 reviews.

Bekijk product
4.4(28)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Product doet wat het beloofd

D65368 - 5 years ago

Ik gebruik MSM poeder al een poos en ben erg tevreden met het resultaat. Gezonde huid en haar. Mijn nagels groeien er jammergenoeg niet van en worden ook niet steviger.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Wat een vieze bittere smaak, bah

Marleensmening - 4 years ago

Ik heb het vorige maand gekocht en wilde het ook echt gaan gebruiken maar ik vind de smaak zo bitter en vies. Niet weg te krijgen. Jammer

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Els - 5 months ago

MSM heeft een verschrikkelijke smaak, maar ik mix het met green juice. Al lange tijd fan van dit product

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Yak

Charlotte - 7 months ago

Echt een verschrikkelijke smaak. Maar verder doet hij wat hij moet doen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

MSM Poeder

Hoppie - 9 months ago

Ik ben zeer tevreden over Holland & Barrett MSM Poeder

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Product bevalt

Jojo - 9 months ago

Ik gebruik dit product nu sinds 2 mndn en het bevalt goed

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Horrible taste

Michalina - a year ago

I am not able to eat it, because the taste is so horrible. I tried having it with juice and it's still awful.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

heel goed produkt

Mariemaik - a year ago

Ik heb dit gekocht op advies van een vriendin en het helpt goe

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

uitstekend

greet 2023 - a year ago

5 sterren zegt genoeg! !Als jullie dit niet genoeg vinden stuur mij dan a.u.b. niets meer van deze vragen toe.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Echt een goede produkt

Iclal - 2 years ago

Ik heb dit voor mezelf en voor vrienden gekocht omdat ik zeer tevreden ben.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Helemaal blij mee!

Marijke - 2 years ago

Goed te doseren omdat er niks geen klontjes in zitten, fijne kristalletjes

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Larooy - 2 years ago

Goed product. De smaak is sterker dan die van J. Hooy. MSM drink je in water, niet in yoghurt dan is het vies.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com