Close

Reviews over: Holland & Barrett Melatonine - 500 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Melatonine - 500 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Melatonine - 500 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 36 reviews.

Bekijk product
4.4(36)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Melatonine goed voor je immuunstelsel!

Gloo - 4 years ago

Melatonine werkt positief op MEER dan alleen de slaap, jetlag etc. Alles vertrekt vanuit de "pijnappelklier", is een rijstkorrel groot! Melatonine is een must voor senioren. Google maar eens je zult verstelt staan. En gooi je slaappillen in de vuilbak.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

deed helemaal niets voor me.

mieke21 - 3 years ago

het doet dus helemaal niets bij me. verder miste ik op de bijsluiter hoeveel stuks je kunt innemen. er staat bij innemen "het gewenste aantal"wat heb ik daar nou aan

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tevreden

Oortje - a year ago

Melatonine gebruik al jaren met goede tevredenheid

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prima product

JGZ - a year ago

Gebruik dit al een aantal jaar. Prettig om in te nemen, goede werking .

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn enmakkelijk inte nemen

Petronella - 2 years ago

Gebruik het al langere tijd ,,....................

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn product

Mirjam - 2 years ago

Fijn product, dosering is gemakkelijk aan te passen omdat elk tabletje 0,3 mg bevat. Zo kan je de laagst mogelijke dosering uitproberen of af en toe wat verhogen als je merkt dat het nodig is. Mijn man slaapt er beter door, ik neem het af en toe zelf ook, als ik een paar dagen slechter slaap.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Deze batch nog niet geprobeerd.

Irene - 2 years ago

Ik ben tot nu toe zeer tevreden met dit product. Een lage dosering en smelt op de tong

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

werkt niet altijd!!

jack - 2 years ago

Soms een redelijke nachtrust en soms na 1 1/2 uur uitgewerkt

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig voor nachtdienst werkers

Denise - 2 years ago

Hoi, ik werk sinds 2 maanden nachtdiensten (5 dagen achter mekaar van 23:00-07:00). Ik neem 6-8/9 tabletten per dag. Ik neem ze rond 06:30 zodat ik voor 09:00 kan slapen. Ik slaap dan door tot 17:00. Zonder tabletten slaap ik eerst om 12:00/13:00 tot hooguit 18:00.. Op mijn vrije dagen neem ik ze om 05:30 zodat ik direct om 07:30 kan slapen en op deze vrije dagen om 14:00 er echt wel uit ben. (Ik heb 2 vrije dagen achter mekaar). Deze 2 nachten neem ik geen melatonine en slaap ik altijd rond 02:00 tot 11:00. Voor mij werkt het wel super! Nadeel is dat er niet opstaat hoeveel je er mag nemen. (3-5 gram las ik op het internet). Succes en slaap lekker!!

Behulpzaam?

Prima product

Thomas - 2 years ago

Probleemloos slapen hierdoor dus fit weer op elke dag

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Eindelijk weer een diepe slaap van gemiddeld 1 uur

Hanny - 2 years ago

Vanwege mijn enorme wekprikkels als laatste deze melatonine geprobeerd . Met 2 pilletjes lukt het om de diepe slaap te pakken te krijgen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wil niet meer zonder

Thomas - 2 years ago

Ik gebruik dit nu een jaartje. Voorheen duurde het wel een uur voordat ik in slaap viel, nu maar 10 minuten. Dosering is wel onduidelijk. Ik gebruik nu 4 tabletjes, 1 uur voor het slapen gaan. Bijwerking voor mij is dat ik intenser droom. Wellicht door een ander slaapritme/diepere slaap.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com