Close

Reviews over: Holland & Barrett Grote Klis 425mg - 90 capsules

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Grote Klis 425mg - 90 capsules? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Grote Klis 425mg - 90 capsules krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
4.4(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Top product

Demi15 - 4 years ago

Ik gebruik het al een kleine maand en mijn gezicht is veel schoner. Weet iemand misschien hoelang je dit product kant gebruiken? Want op een gegeven moment gaat je lichaam er aan wennen, althans dat denk ik.. En dan geeft het denk ik geen resultaat meer

Behulpzaam?

Meest kritische review

Verbloemde Prijsverhoging

Hein - a year ago

Door de inhoud met tien stuks te verlagen lijkt het alsof de prijs gelijk is gebleven maar niets is minder waar. Voor dezelfde prijs kreeg je eerder 100stuks en niet 90 stuks.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Haaruitval na veel afvallen door keto dieet

Gonny - 9 months ago

Ik zocht een hulpmiddel om mijn haaruitval te beperken. Volgens mijn diëtiste kan snel afvallen gepaard gaan met haarverlies. Helaas ben ik één van degenen die dat laat van heeft. Ik ben verschillende dingen aan het proberen, waaronder dit kruid en ik geloof absoluut in de kracht van kruiden. Het zal even duren voor ik kan zeggen of dit werkt (en niet één van de andere supplementen/shampoo/lotion).

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt prima!

Sandro - a year ago

Ik heb het met een aanbieding gekocht en ben er erg blij mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Verbloemde Prijsverhoging

Hein - a year ago

Door de inhoud met tien stuks te verlagen lijkt het alsof de prijs gelijk is gebleven maar niets is minder waar. Voor dezelfde prijs kreeg je eerder 100stuks en niet 90 stuks.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super

Kittybv - 2 years ago

Informatie over dit middel was duidelijk, bestellen en betalen ging super en het leveren was er super snel

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

helpt bij galbulten

loeki - 3 years ago

het gaat redelijk goed bijna geen galbulten meer gelukkig

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

hele goede product

anoniem55445 - 3 years ago

ik vind dat het goed werkt voor mijn huid, het droogt mijn huid van binnen uit waardoor mijn huid minder vettig is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product

Ahendriks89 - 4 years ago

Ik doe het sinds 1,5 jaar in mijn thee ivm exceem en sinds die tijd geen 1 plekje exceem meer gehad. Een echte life saver!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt heel goed

Noukie - 4 years ago

Zoon van 16 en dochter van 14 slikken allebei grote klis, echt veel minder puistjes in hun gezicht!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

Demi15 - 4 years ago

Ik gebruik het al een kleine maand en mijn gezicht is veel schoner. Weet iemand misschien hoelang je dit product kant gebruiken? Want op een gegeven moment gaat je lichaam er aan wennen, althans dat denk ik.. En dan geeft het denk ik geen resultaat meer

Behulpzaam?

Werkt! Mijn gezicht is hierdoor een stuk zuiverder

CDRI - 4 years ago

Dit is nu potje 3 of 4, en ga er zeker mee door!!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com