Close

Reviews over: Holland & Barrett Glucosamine & Chondroïtine Complex voor Dieren - 60 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Glucosamine & Chondroïtine Complex voor Dieren - 60 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Glucosamine & Chondroïtine Complex voor Dieren - 60 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 48 reviews.

Bekijk product
4.5(48)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Zeer tevreden!

Kspl - 3 years ago

Ik heb dit product begin januari gekocht voor onze beagle van 12,5 jr oud . Ze hinkte heel erg met haar achterpoot en trok hem helemaal op , vooral na een tijdje liggen, en liep echt slecht . Ze krijgt tot nu toe 2 tabletten pd , moet ze wel bij haar brokken in de bak doen , anders eet ze de tablet niet op , en dat voor een beagle , maar ik merkte na ca drie weken al verschil , het lopen ging steeds beter en nu na ca 6 weken is ze bijna weer de oude . Ik ben erg tevreden tot nu toe en hoop dat het zo goed blijft helpen . Het is wel een prijzig product maar als je het in de aanbieding koopt is het wel te doen en het is in elk geval goedkoper dan steeds naar de dierenarts.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Pillen zijn veel te groot!

Bla bla 22 - 3 years ago

Heb geeneens zo’n heel kleine hond, maar zelfs door midden gebroken is het niet makkelijk en dan moeten er per dag ook nog eens twee pillen in....

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

JokeTr - 7 months ago

Werkt uitstekend bij onze hond. Duidelijke verbetering

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

prima product

Dorien - 10 months ago

ik gebruik het al een aantal maanden voor mijn labrador een min punt is dat het op de website en in de winkels moeilijk of helemaal niet te verkrijgen is waardoor er een stop maand[en] moet worden ingelast heel vervelend

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ptima product voor dieren

Tineke - a year ago

Al meerdere malen gekocht, meestal bij de 1 plus 1 gratis actie

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Kan beter

Marc - a year ago

Dosis per kilo beter aangeven. Drie maal daags is dus wel veel.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Goed product

Hans - a year ago

Blij mee voor onze hondjes. Een labrador en een Franse bulldog

Behulpzaam?

Het werkt fantastisch bij onze golden retriever van 13 jaar oud

Truus - a year ago

Heel tevreden over dit product. Kan het zeker aanbevelen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Slechte verandering

Lies - a year ago

Is verandererd de vorige was 1x per dag en de nieuwe 2x per dag hoe kan dat?En als ik de beschrijving wil lezen moet ik iets opentrekken,en met 'n loep kun je het nog niet lezen goed over nagedacht!!!!ik koop ze niet meer bij jullie.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Werkt geweldig

Sophia - 2 years ago

Voor onze dobermann van 7 jaar gekocht die mank liep en slecht kon opstaan door gewrichtsproblemen. Binnen een week resultaat, loopt niet meer mank. De pillen zijn wel groot, maar in iets lekkers slikt hij het zo door. Ik geef 2x op een dag een pil.

Behulpzaam?

Geweldig

Indy - 2 years ago

Gebruik voor mijn Bordeaux dog van 10 jaar met atrose in haar rug en poten. Ze is moeilijk met eten maar stop de pil in een stukje vlees en dan tussen de brokken en weg is het. Helpt echt, erg blij mee. Merkte al verbetering na een maandje.

Behulpzaam?

Een hond is geen mens….

Kareltje - 2 years ago

Ik heb ze besteld, maar de pillen zijn erg groot. En stroef, dus lastig te laten inslikken. Ze zijn erg hard dus verpulveren lukt ook niet. Je kunt een hond nu eenmaal niet uitleggen dat het goed voor hem is. Dus de pillen staan nu in de kast en moesten we alsnog wat anders kopen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...
  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com