Close

Reviews over: Holland & Barrett Glucosamine Chondroïtine Complex - 90 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Glucosamine Chondroïtine Complex - 90 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Glucosamine Chondroïtine Complex - 90 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 70 reviews.

Bekijk product
4.5(70)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Waarom schrijven doktoren dit niet voor?

Chrizman - 3 years ago

Ik heb weer een voorraadje gekocht. Fantastisch product! Het houdt mij mobiel.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Te groot.

Aniutka - 3 years ago

Te vroeg om te zegen of het werkt , maar wel dat de pil te groot is om makkelijk door te slikken. Helaas ik kan niet hebben!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

Doggie - 4 months ago

Ben er erg tevreden mee maar het is nog steeds niet altijd aanwezig of op voorraad

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

G Drenth - 10 months ago

Heel tevreden. Al meerdere keren gekocht en ik zal hier ook mee doorgaan.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gemiddeld product

Cswo - a year ago

Ik begin met de extra strong glucosamine, die werd uit de handel gehaald, toen de strong glucosamine, ook uit de handel gehaald. Nu de ‘normale’ versie. Is helaas niet afdoende.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Product welke ik nu al tijden gebruik

Angelien - a year ago

Ben er erg tevreden over en zal dit wellicht blijven gebruiken

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product, maar ineens heel veel duurder

Natasja - a year ago

Ik gebruik al jaren dit product en bevalt op zich prima, maar ze hebben nu de verpakking vernieuwd en daarmee ook meteen 180 tabletten in een pot ipv 240 tabletten wat het altijd was. En daarbij is meteen de prijs met zo'n 25% verhoogd. Dat is wel erg jammer, ik snap dat alles duurder wordt maar dit is wel erg veel meer...

Behulpzaam?

Onhandige dop.

Maria - a year ago

Jammer van de dop van dit potje. Dat kan niet meer met één hand worden geopend.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Topproduct!

Moni - a year ago

Gebruik het al 3 jaar! Product bevalt prima! Jammer dat dit product niet vaak bij de goede akties zit! 3 voor 1 of zo!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Nog even aan kijken.

Emmy - a year ago

Ik weet zeker 3mnd gebruiken om dan de werking te ervaren. Dus nog even een maand door slikken. Ben benieuwd.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een fijn product, en het belangrijkste is dat het ook helpt.

Gerard Braakhekke - a year ago

We allerlei producten van Holland en Barret, maar ik had zelf niet gedacht dat we hier heel veel baat bij hebben.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Anoniem - 2 years ago

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...
  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com