Close

Reviews over: Holland & Barrett Foliumzuur 400mcg + Vitamine D3 - 90 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Foliumzuur 400mcg + Vitamine D3 - 90 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Foliumzuur 400mcg + Vitamine D3 - 90 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
4.8(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Good combination

BHirata - 4 years ago

I was planing to get pregnant so I took this one as vitamin D is also good to be taken. I still taking them daily as i am pregnant now.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Super fijn

Justme12384 - 3 years ago

Paar weken geleden gekocht en vind het super fijn. De pilletjes zijn klein dus makkelijk weg te slikken!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Nikita - 2 months ago

Het product bevalt goed, voor een goede prijs. Zal dit zeker opnieuw kopen!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Effective service

Bulent - 6 months ago

I have found what I was looking for. And bought in seconds with confidence.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Mariëlle - 7 months ago

Goede service en snelle levering. Fijne kleine tabletjes

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

het is een goede product

Febro - 2 years ago

niet zwaar voor de maag . Top!.....................

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Manon - 2 years ago

Fijn dat er vitamine D is toegevoegd, zeer handig voor de wintermaanden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Y

Wendy72 - 3 years ago

Precies wat het moet zijn, dus een aanrader. .....

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super fijn

Justme12384 - 3 years ago

Paar weken geleden gekocht en vind het super fijn. De pilletjes zijn klein dus makkelijk weg te slikken!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Superfijn product!

Suus28 - 4 years ago

Ik heb dit las er gekocht en ben er heel tevreden mee. Zal het zeker weer bestellen als het op is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Good combination

BHirata - 4 years ago

I was planing to get pregnant so I took this one as vitamin D is also good to be taken. I still taking them daily as i am pregnant now.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com