Close

Reviews over: Holland & Barrett Collageen Poeder + Vitamine C & Biotine - 159 gram

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Collageen Poeder + Vitamine C & Biotine - 159 gram? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Collageen Poeder + Vitamine C & Biotine - 159 gram krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.0 op basis van 24 reviews.

Bekijk product
4.0(24)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Wat een fantastisch product

Kina - 2 years ago

Werkt redelijk snel. Heerlijk zacht en rimpelloos huidje

Behulpzaam?

Meest kritische review

Met specifieke smaak, ongeachte

Kara - a year ago

Heeft een specifieke smaak, dat merk ik niet eerder

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Redelijk

C43 - a month ago

Op dit moment is het nog te vroeg om een concrete beoordeling te geven, aangezien ik het product nog maar een maand geleden heb gekocht. De poeder heeft een lichte sinaasappelsmaak en ik meng het met een glas water van 250 ml. Ik hoop dat het zijn werk zal doen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne collageenpoeder

Alicia - a month ago

Fijne collageen poeder met sinaasappelsmaak en als extra is biotine en vitamine C toegevoegd.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt goed!

Joan - 3 months ago

Ik gebruik het nu 2,5 week en iemand merkte al op dat mijn huid er zo mooi uitziet. Ik vind de smaak prima.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Te zoet

Mel - 5 months ago

Smaak te zoet. Valt tegen …………………………………………………………..

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smaak verbeterd

Lien - 5 months ago

Ik kocht dit product altijd al omdat de sinaasappelsmaak beter is dan zonder maar ik merk dat de smaak beter geworden is. Met gemak dus weg te drinken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smaak valt tegen

Willie3 - 5 months ago

Voor deze keer met een smaakje gekozen. Alleen vind de smaak echt tegen vallen en niet echt aanwezig. Net opgeloste pillen in water.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Colette - 6 months ago

Ik heb geen 5 gegeven omdat er zoetstof in zit en dat proef ik altijd. Had ik maar beter op moeten letten

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker

Ozlem - 7 months ago

Het is een lekker product, zo makkelijk te drinken met water :)

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smerige smaak

Kim - 7 months ago

Helaas echt een hele vieze smaak kreeg het echt niet weg 3 sagen geprobeerd dus over decwerking kan ik niets zeggen

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smak niet best

Mariya H - 7 months ago

Sinaasappel subtiel smaak vind ik niet erg, maar toch niet lekker. Na smaak van rund is te sterk voor me. Ik zal het niet meer kopen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com