Close

Reviews over: Holland & Barrett Collageen Poeder - 150g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Collageen Poeder - 150g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Collageen Poeder - 150g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.5 op basis van 60 reviews.

Bekijk product
3.5(60)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Tevreden

Sophie - 2 years ago

Ik neem elke dag twee of drie halve schepjes (5-7,5 gram) in mijn koffie. Ik drink mijn koffie met poedermelk. De smaak is wel neutraal, maar echt niet lekker. Koffie maskeert het voldoende voor mij. Over de werking durf ik (nog) niks te zeggen.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet als verwacht

Bianca - a year ago

Ik heb dit product gekocht als vervanging van het collageen poeder van H&B met sinaasappel smaak omdat dat niet leverbaar was, maar het viel erg tegen. De smaak was niet neutraal maar juist heel sterk (chemisch) en het poeder lost heel slecht op.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Goed product

Marie - 12 days ago

Graag had ik op voorhand geweten of hier al dan niet een schepje bij zit zodat ik juist kon doseren. Klantenservice vertelde mij dat dit niet het geval was. Na enkele weken ik gebruik vond ik dan toch een schepje.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Priscilla - 17 days ago

Gebruik het bijna 2 weken dus nog te kort om echt te beoordelen. Haren voelen wat zachter en verder merk ik nog niet veel. Minpuntje is wel dat er geen maatschepje bij zit, in koude dranken lost het niet goed op. Doe het nu door de koffie en dat gaat prima.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed Product

Gregorius - a month ago

Makelijk in te nemen. Werking poeder pas merkbaar na enkele weken. En geen bijwerkingen bij mijn persoon.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

betere uitstraling!

Mady - a month ago

Ik merk toch verschil aan mijn huid... en ik niet alleen! Ik krijg de opmerking dat ik er goed uitzie. Leuk, toch?

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vies, maar lijkt te werken.

pvre - a month ago

Wat een ontzettend vieze smaak heeft deze poeder…. Maaarrr…. Ik neem het elke ochtend en zie toch wel degelijk verschil. Zelfs mijn man ziet het aan mijn huid. Nu moet er ik eerlijkheidshalve ook bij zeggen dat ik in dezelfde periode ook gezonder ben gaan eten en meer water drink. Maar ik ga er mee door.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch product

Chantal - 2 months ago

Zeer tevreden over het product. Neem hem in met thee. Proef er niets van.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed alternatief voor de veel duurdere producten op de markt!

Marloes - 3 months ago

Ik gebruikte eerst een veel duurder merk, maar dit bevalt me prima! De smaak is ‘mwah’ maar het lost goed op en met een beetje sap drink je het zo weg. Het is iets minder gemak omdat je het zelf moet afmeten en er geen maatlepeltje bij zit, maar de prijs is het dubbel en dwars waard (had een 1+1 aanbieding).

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lost slecht op

Milo - 4 months ago

Lost extreem slecht op in zowel koude als warme dranken.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Uitstekend product

Mihaela - 4 months ago

Nog te vroeg om de uitkomst te beoordelen… maar ik ben zeer tevreden qua prijs en qua gebruik 👍

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Collagène en poudre

Danielle - 4 months ago

Je suis satisfaite de mon achat d'autant plus qu'il y avait une belle promotion. A voir a l'usage les bienfaits du produit

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com