Close

Reviews over: Holland & Barrett Cod Liver Oil (Levertraan) 1000mg - 120 softgels

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Cod Liver Oil (Levertraan) 1000mg - 120 softgels? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Cod Liver Oil (Levertraan) 1000mg - 120 softgels krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 5.0 op basis van 6 reviews.

Bekijk product
5.0(6)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fantastisch product.

Halyna - 6 months ago

Ik gebruik dit product al jaren. Erg tevreden. Aanrader.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

H&B Cod Liver Oil

Rosie - a year ago

I have been using this product for years and am very satisfied with it.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heel goed

Cici - a month ago

Mijn lichaam reageert niet goed op de gewone vitamine d supplementen maar met de cod liver oil heb ik geen enkele probleem en krijg ik mijn dagelijkse dosis vitamine d binnen. Heel tevreden

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

The only Cod Liver Oil you need

Honey - 5 months ago

I have been using Holland & Barrett cod liver oil for years and would easily recommend them to any one hoping to get some Cod Liver in them. A well and truly reputable supplement. Very fast and efficient delivery as well. Will definitely order again. Thanks.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch product.

Halyna - 6 months ago

Ik gebruik dit product al jaren. Erg tevreden. Aanrader.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed

Vivian - 8 months ago

Laag dha vis oil met vitamin A is wat ik nodig had voor mijn situatie. Met hoog was ik ziek van. Dus ik ben heel blij

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig

Marc T - 9 months ago

Super aanbieding 1+1 gratis, mooi meegenomen en goed voor onze portemonee

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

H&B Cod Liver Oil

Rosie - a year ago

I have been using this product for years and am very satisfied with it.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com