Close

Reviews over: Holland & Barrett Calcium + Vitamine D3 600mg - 60 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Calcium + Vitamine D3 600mg - 60 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Calcium + Vitamine D3 600mg - 60 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 30 reviews.

Bekijk product
4.4(30)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

gebruik het al langere tijd,voldoet goed

Anoniem - 5 years ago

aangezien ik geen melk gebruik vind ik dit een goede vervanging

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Inhoud prima, verpakking niet eco-vriendelijk

MarjanHB - 2 years ago

Produkt en prijs goed. Alleen zo jammer, het potje is van dik plastic, kan 200 jaar mee; dus zonde dat er geen navullingen voor zijn.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een heel goed product

Ger - 19 days ago

Makkelijk in te nemen.1 per dag is voldoende.. prima

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

een perfect product

Dirk1965 - 4 months ago

Zeer tevreden met dit product werkt prima. en een mooie aanbieding.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Grandioos

Patricia schaafsma - 6 months ago

Het is zo geweldig en dan nog eens 1+1 gratis dat is echt helemaal geweldig kan voorlopig vooruit dat had ik van het ziekenfonds niet kunnen zeggen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Its ok product

Patrycja - 6 months ago

I use only 1 month but is ok. Pills are not to big.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Marina - 9 months ago

Tevreden mee, makkelijk in te nemen. Doet wat het moet doen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

goed product

Linda de Jong - 10 months ago

goed product maar de pillen zijn wel groot en ze vallen niet uit een al leg je ze 3 uur in het water je moet ze tot poeder persen met een lepel wat erg vervelend is

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed produkt

Regine Crop - 10 months ago

Niet te groot en goed in te nemen en goed van smaak

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

POSITIEF PRODUCT

HENK BURG - a year ago

Ik hoor alleen maar positieve berichten van de familieleden

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nodig en veel calcium

Nanda - a year ago

Heb ze vorige week binnen gekregen en gebruik ze nu,maar moet er 4 per dag en ze zijn echt veel te groot dat is het enige nadeel gelukkig smaken ze niet vies dus kan ze kauwen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vitamine D3

Margit - a year ago

Voor de juiste dosering en voor een betaalbare prijs kon ik bij jullie wel terecht het was een lange zoektocht

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com