Close

Reviews over: Holland & Barrett Aloë Vera Sap Cranberry - 1L

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Aloë Vera Sap Cranberry - 1L? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Aloë Vera Sap Cranberry - 1L krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.0 op basis van 21 reviews.

Bekijk product
4.0(21)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn product

Bea - 2 years ago

Zo blij dat de aloë vera met cranberry weer terug is in het assortiment. Het doet wat het product beloofd.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Troop ! Lijkt wel flut extract met te veel water!

Minoe - 2 years ago

Ik bestelde altijd de vorige Aloe Vera Drink uit het assortment die een dikke 10 had , maar deze nieuwe flessen met waterig goedje komt niet in de buurt van de echte. Ik vertrouw dit ook niet. Gebruik al meer dan 10 jaar Aloe Vera Drink maar dit is waardeloos. Heb het idee dat 1 of ander flutextract van Aloe met te veel water is gemengd. Dit haalt een 2.

Behulpzaam?

Goed product

Hans - 4 months ago

Gebruik het nu twee maanden naar volle tevredenheid

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed produkt in gebruik mix softdrinks.

SGJ - 4 months ago

Goed produkt in gebruik met ijsblokjes of in smoothies en andere gezonde softdrinks.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Onhandige fles

Elsie - 6 months ago

Product is ok maar zeer onhandige fles. Is dik om vast te houden en gieten zonder te smossen gaat niet. Je moet de fles steeds proper maken voor je ze weg zet.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gezond en lekker aloë verasap.

Roxymel - 7 months ago

Ik had een heel goed gevoel bij het drinken van dit gezonde, ongezoete sap. Het is vast heel gezond!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super basis voor je smoothies

Ingrid - 8 months ago

Heel lekker sap dat ik gebruik in smoothies in combinatie met appel, kiwi of passievruchten of rode vruchten. Geeft net dat tikkeltje meer en je hebt dan ook de gewenste vloeibaarheid!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede aloë vera voor een goede prijs

Tirza - 10 months ago

Fijne aloë vera drank met granberries. Goed op smaak. In het begin moest ik even wennen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Dana1 - a year ago

Ik gebruik dit nu een week of zes en ben er erg tevreden over! Ik ervaar de voordelen die beschreven zijn over dit product.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Gewoon

ADtje - a year ago

Gewoon, Niet goed maar ook niet slecht, al betere Aloë gehad maar prijs is super dus hopelijk ook even doeltreffend

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Aloe vera cranberry

Annette - a year ago

De fles is moeilijk om uit te schenken., vooral in het begin. Tip: zet op de fles een anti lek dopje zodat je de Aloë beter uit kunt schenken. Of een kartonnen pak zoals bij Appelsientje of yoghurt. De smaak is niet zo goed als vroeger.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

De drank viel mij persoonlijk wat tegen.

Natasja - a year ago

Ik had niet de positieve effecten die ik merk met de pure Aloe Vera drank die ik normaal heb. Ik zou dit product zelf niet zo snel opnieuw kopen terwijl ik over H&B in het algemeen juist wel heel tevreden ben!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com