Close

Reviews over: Herbelle Aleppo's Oerzeep met Olijf en Laurier - 180g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Herbelle Aleppo's Oerzeep met Olijf en Laurier - 180g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Herbelle Aleppo's Oerzeep met Olijf en Laurier - 180g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 20 reviews.

Bekijk product
4.7(20)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig product!

Betsie55 - 5 years ago

Vanwege extreme allergie voor o.a geur- en kleurstoffen kan ik geen zeep verdragen, maar deze zeep gebruk ik zonder enig probleem. Ik was zelfs mijn haren ermee en mijn huid en haren voelen zijdezacht aan!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Een heel aards product.

Edpien91 - 4 years ago

Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik er van vind. Het voelt heerlijk zacht en droogt niet uit. Maar aan de geur kan ik niet echt wennen. Het ruikt niet lekker.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer tevreden

Joy - a year ago

Sinds de Aleppo zeep heeft mijn man geen allergie of gekke plekjes.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super product

Sandra - a year ago

Ik gebruik deze zeep nu al jaren,zo blij dat ik eindelijk iets gevonden had waar mijn huid tegen kan. Ik heb Andrews barber, onder mijn voetjes en handpalmen en hoofdhuid. Dus mijn haren was ik er ook mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Aanrader

Sdae - a year ago

Kom je lang mee toe, fijne geur, geen afval en bijdrage aan de natuur

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Martin - 2 years ago

Een heerlijke zeep goed voor de huid om minimaal drie keer in de week je hele lichaam te verzorgen. Geen huid irritatie meer voelt zacht en verzorgd aan.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fantastisch product.

Dieter Van den Bogaert - 2 years ago

2 weken geleden heb ik deze zeep gekocht en is zo goed als aangeraden voor elke huidtype.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk zacht

Daan - 2 years ago

Wassen met puure zeep zonder troep. De geur is misschien even wennen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk product!

S I H - 3 years ago

Beveel het zeer aan, haren wassen, ontharen enz. Heerlijke zeep

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een heerlijke zeep!

Anne90 - 4 years ago

Zacht voor mijn gevoelige huid. Als shampoo is die ook fijn. Een heerlijke warme aardse oer-geur. Ik hou ervan!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed

Lizzy - 4 years ago

Ik heb dit product even geleden gekocht en mijn haren voelen gezonder aan! Ze worden ook iets minder snel vettig en ik heb dit bij nog geen enkele shampoo ervaren. Heel blij mee!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke zeep

Syl49 - 4 years ago

Deze zeep gebruik ik nu al enige tijd. Ben er zo tevreden over. Ik heb een gevoelige huid, maar dit werkt prima om je huid te reinigen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com