Close

Reviews over: Henne Color Haarverf Poeder Châtain - 100g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Henne Color Haarverf Poeder Châtain - 100g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Henne Color Haarverf Poeder Châtain - 100g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.2 op basis van 31 reviews.

Bekijk product
4.2(31)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Opfrisser voor mijn haar

Bianca XX - 3 years ago

Ik heb zelf donker as blond haar. De kleur Chatain is voor mij de meest subtiele kleur. Het is niet te donker en niet te rood. De kleur verschil is niet heel groot maar het frist mijn eigen kleur haar op en als de zon erop staat een mooie gezonde rode gloed. Ik doe er een flinke scheut olijf olie bij en daardoor nog een extra boost voor je haar. En het smeert makkelijker op je haar met de olijf olie.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet goed

Tsja - 5 years ago

Ik heb van tevoren veel onderzoek gedaan, alle reviews en tips gelezen, en veel YouTube videos gekeken om zo voorbereid mogelijk aan de slag te gaan. Maar werkelijk niks wat ik probeerde had baat. Het werd geen lekker smeerbare pasta, maar een korrelige smeerboel. Het wilde echt niet in mijn haar blijven zitten en viel er steeds in korrelige klodders uit. Dat wat er uiteindelijk wel in bleef zitten heb ik 4 uur laten zitten, maar uiteindelijk had het ook nog eens geen resultaat. Ik had 3 pakjes gekocht, dus heb het nog een 2e keer geprobeerd, maar nee, groot fiasco.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima henna

Ramona - 4 months ago

Ik gebruik dit merk henna al jaren.Mooie kleuren.Bij juist gebruik prima product en minstens een maand goede kleurdekking,ook bij grijze haren.Deze kleur gebruik ik zomers en in de winter meestal bruin of gemengd.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch

Gonaw - 10 months ago

Goed product, deed z’n werking goed niks slechts over te zeggen fantastisch!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Makkelijk in gebruik

Coretta - a year ago

Makkelijk te mengen en geeft prachtig langhoudende kleur en glans.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heel fijn en goed product

Sander - a year ago

Ik gebruik het zelf voor mijn baard, omdat ik voor alle haarkleuring allergisch ben. Na diverse producten te hebben geprobeerd die zeggen anti allergisch te zijn henna geprobeerd en eindelijk geen problemen. Het enige nadeel is dat het 2 uur moet inwerken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne henna

Anouk - a year ago

Ik heb deze kleur gemengd met ongeveer 1/3 van auburn, daarmee kreeg ik een mooie diepe rode/kastanje bruine kleur. Helaas blijft de henna wel afgeven onder de douche en daarmee lijkt de kleur ook te veranderen. Het is nog steeds mooi maar het is inmiddels 2-3 weken terug. Wel heel fijn in gebruik en makkelijk aan te brengen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Sophia - a year ago

Gebruik het al een tiental jaren tot volle tevredenheid.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Wat een slecht product

Mieke - a year ago

I.v.m.kwetsbaar haar geen haarverf aangeschaft maar dit product. Het was net droge klei. Op geen enkele manier in te smeren, laat staan verdelen. Een paar stukjes haar ingesmeerd. Het was zo hard en droog dat de helft op de grond lag. Snel weer uitgespoeld. Dit kon nooit goed zijn voor je haar.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Je geld niet waard

Fatma - 3 years ago

Na het mengen en aanbrengen merkte ik al dat het te korrelig was en heel stug. Zoveel moeite en rommel voor niks. Na het uitspoelen had de henna niks gedaan. Snap niet dat H&B dit product verkoopt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig mooie natuurlijke haarkleuring,

Tiger66 - 3 years ago

Mijn haren verf ik al jaren, alle kleuren van de regenboog gehad. Heel leuk, en toch niet zo goed voor je haar. Nu gebruik ik deze kleur, Chatain, op aanraden van een mannelijke kennis. Het dekt de grijze haren goed, ook doe ik er een rauw ei, olijfolie, rode wijn bij in, dat versterkt de kleur nog meer, ( heb ik van Marokkaanse vrouwen geleerd) Je kan de kleur ook versterken door er koffie door te doen, de vloeistof, niet de droge koffie! Ik doe de Henna warm op mijn hoofd, dat heb ik zo geleerd, aluminium folie er over, dan een plastic zakje om het goed te laten broeien en 2, 3, 4 uur later uitspoelen maar!

Behulpzaam?

Ik gebruik alleen maar dit merk Henna. De bedtey

SophiaG - 3 years ago

Ik heb over de jaren verschy merken henna geprobeerd. Dit merk geeft het mooiste resultaat. Het bedekt grijze haren, en geeft een mooi gemêleerd effect. Helaas vind ik dit merk behoorlijk aan de prijs. Maar ik blijf dit merk gebruiken. Het geeft het mooiste resultaat, en je kan de kleuren in de zelfde "groep" mengen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com