Close

Reviews over: Henne Color Haarverf Poeder Noir - 100g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Henne Color Haarverf Poeder Noir - 100g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Henne Color Haarverf Poeder Noir - 100g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 2.3 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
2.3(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prachtig product!

Nadjas - 4 years ago

De henne Color Noir werkt zeer goed, net als de rode henna's. Wel opzoeken hoe het moet. Om grijze haren te dekken kan je bvb best eerst een laag rode henna zetten, dan na een paar dagen de zwarte. Een half theelepeltje zout toevoegen helpt ook zeer goed, en gedemineraliseerd water gebruiken. En, zowel bij rood als zwart: een paar dagen je haren niet nat maken, en zeker niet wassen, zodat de kleur kan zetten. Het haar met de henna erop afdekken met plasticfolie of een douchekapje of zo, dan sjaal errond en/of muts erover, dan kruimelt het nooit. Als de henna opdroogt kleurt hij ook niet meer, en kruimelt hij altijd, gelijk van welk merk. Minstens 4 uur laten inwerken als je veel kleur wil. Voor de rode 6 uur. Ik ga nooit meer terug naar chemische zooi en hoop dus dat ik deze kan blijven kopen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Doet niets

Loislois - 4 years ago

Ik verf mijn haar al ruim 30 jaar met Jamila henna en Indigo van Hennaboy uit Engeland. Omdat ik door de indigo heen was deze mix van henna en indigo geprobeerd. Ondanks 4 uur inwerktijd heeft dit product totaal niet gewerkt. Daarnaast is de structuur brokkelig en valt uit het haar en maakt zo een giga bende van mijn badkamer. Brokkelige hennapap wijst op zeer slechte kwaliteit henna. Aangezien de henna de indigo moet "meenemen" in de haarstructuur zal door de slechte henna de indigo niet of slecht pakken. Zonde van mijn tijd en moeite.

Behulpzaam?

Dekt geen grijze haren

Anissa - 8 months ago

Haar voelt gezonder aan na gebruik maar kleurt geen grijze haren zelfs met langer in laten zitten dan aangegeven

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geen effect

Susan - 9 months ago

Ik heb geen effect gemerkt geen kleur Dekking grijs 0%

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Décevant

Lati - 10 months ago

Ne colore pas du tout les cheveux blancs. Le produit n'a vraiment pas rempli sa mission

Behulpzaam?

Kleurt niet

Sabien - 2 years ago

2u laten intrekken, maar geen kleurverschil te zien

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prettig henne color

Elsb - 3 years ago

Ik meng deze met de rood koper poeder geeft een iets donkerder tint.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooi eindresultaat !

Essie27 - 4 years ago

Het is wat gedoe om de juiste proporties te vinden, 200 ml water vond ik veel te veel. Ik heb kokend water iets laten afkoelen en beetje bij beetje water bijgedaan. Scheutje olijfolie en een kopje espresso erdoorheen voor de geur/kleur :) het is wel een heel gedoe om het op je hoofd te krijgen. Badkamer raad ik niet aan als je een kleine badkamer hebt. Het wordt een kliederboel dus goed voorbereiden (zeiltje, handschoenen, folie, handdoek, vaseline) ik heb het 1,5 uur laten zitten en vind het resultaat verbluffend goed. De kleur is heel natuurlijk, je ziet absoluut niet dat er geverfd is en zulk glanzend haar, geweldig!!! het kost wat moeite maar dan heb je wel een natuurlijk mooie kleur

Behulpzaam?

Prachtig product!

Nadjas - 4 years ago

De henne Color Noir werkt zeer goed, net als de rode henna's. Wel opzoeken hoe het moet. Om grijze haren te dekken kan je bvb best eerst een laag rode henna zetten, dan na een paar dagen de zwarte. Een half theelepeltje zout toevoegen helpt ook zeer goed, en gedemineraliseerd water gebruiken. En, zowel bij rood als zwart: een paar dagen je haren niet nat maken, en zeker niet wassen, zodat de kleur kan zetten. Het haar met de henna erop afdekken met plasticfolie of een douchekapje of zo, dan sjaal errond en/of muts erover, dan kruimelt het nooit. Als de henna opdroogt kleurt hij ook niet meer, en kruimelt hij altijd, gelijk van welk merk. Minstens 4 uur laten inwerken als je veel kleur wil. Voor de rode 6 uur. Ik ga nooit meer terug naar chemische zooi en hoop dus dat ik deze kan blijven kopen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

waardeloos, pakt niet op witte baardhaar

baltasar - 4 years ago

3x geprobeerd maar pakt niet op wit haar. Andere bio hennas werken veel beter

Behulpzaam?

slechte product

KAumorassi - 4 years ago

Waardeloze henna ,niet kopen zonde van jullie tijd en geld.

Behulpzaam?

geweldig !!!

gertruitje - 4 years ago

als U hiermee bedoelt dat ik moet omschrijven of de betaling en/of verzending juist is dan is dat ok, anders mag U me verwijderen. dank U.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com