Close

Reviews over: Hennaplus Long Lasting Colour 5.64 Henna Red - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Hennaplus Long Lasting Colour 5.64 Henna Red - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Hennaplus Long Lasting Colour 5.64 Henna Red - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 12 reviews.

Bekijk product
4.5(12)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Super makkelijk en longlasting!

vlb71 - 5 years ago

Vroeger gebruikte ik standaard hennapoeder. De henna zat dan ook werkelijk óveral. Ik gebruik nu ongeveer een jaar Hennaplus 5.64 en ben er superblij mee. Het is makkelijk aan te brengen. Geen poeder overal, geen vlekken meer op de huid en de kleur blijft lang zitten. Ik wil niets anders meer!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Prettig in gebruik en mooie glans

Fleur - 4 years ago

Hennaplus heeft meestal goede producten, dit keer ook. :) Mooie, donkerrode glans. Gebruik er wel een shampoo voor rood haar bij. Want rood haar verliest altijd snel zijn kleur.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Très bon produit

Céline - 10 months ago

Bonjour, J’ai acheté cet article y a 2 semaines, je cherchais une coloration naturelle, sans ammoniac. Malheureusement, cela ne m’a pas convenu, j’ai des cheveux fort secs et en achetant qu’un seul, je n’avais pas assez pour tout répandre sur mes cheveux. Du coup, la coloration n’a couverte que le gris. Je ne dis pas que c’est un mauvais produit, loin de là, je suis certaine que ça pourrait correspondre aux personnes avec des cheveux plus raides et non bouclés comme les miens :-). Mais je le commanderai bien sûr sans hésitation mais pas pour moi.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

henna red haarverf

mart - a year ago

de grijsdekking is niet zo geweldig, de sterke ammoniakgeur is minder geworden, de kleur is helemaal ok

Behulpzaam?

Top product, ik ben erg tevreden.

Iris Hendrikje - 2 years ago

Ik heb het meerdere keren gebruikt en ben elke keer weer onder de indruk van het kleurresultaat, dus ik zal het steeds opnieuw kopen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Betrouwbaar rood

Anoniem - 2 years ago

Heb dit product altijd nodig omdat ik anders grijs word

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goede kwaliteit en kleur

GEWO1703 - 3 years ago

Mijn haar lijkt telkens ook veel gezonder, voelt zacht aan. Ook mijn kapsel valt na het gebruik direct goed. Heel er tevreden over dit product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooie haarkleuring

Lootte - 3 years ago

Mooi resultaat en makkelijk aan te brengen. Natuurlijke ingrediënten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

supertevreden

sonja 63 - 3 years ago

dit product dekt heel goed en is beter te verdragen dan de gewone haarverf ik ban namelijk heel allergisch en dit product kan ik gebruiken

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Methica - 4 years ago

Mooi resultaat, niet agressief voor de hoofdhuid. Wast makkelijk uit.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

DEKT GRIJS HAAR GOED EN SNEL GEKLEURD

mies - 4 years ago

IK gebruik dit product al vele jaren en vindt de kleur mooi

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Precies wat ik er van had verwacht.

Noah72 - 4 years ago

Prima product, ik werk in de zorg en heb tijdens het werk een wit jasje aan, met andere haarverf bloedde de kleur vaak na en dus had ik rode vlekken in mijn jasje. Maar met dit product heb ik daar geen last van!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com