Close

Reviews over: Hairwonder Hair Repair Serum Capsules - 14 capsules

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Hairwonder Hair Repair Serum Capsules - 14 capsules? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Hairwonder Hair Repair Serum Capsules - 14 capsules krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 32 reviews.

Bekijk product
4.6(32)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel erg blij mee!

Nwwo - 4 years ago

Wil al heel lang mijn haar langer laten groeien. Helaas ging het altijd splijten bij een bepaalde lengte. Met deze capsules blijven mijn punten leven.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niets voor mijn baby-haar

Angie54 - 5 years ago

Ik heb er dun haar en de capsules verzwaren mijn haar . Mijn kapsel zakt in elkaar. Heb ook de Styling creme, en deze werkt fantastisch.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zacht

Marieke - 2 months ago

Fantastisch, heerlijk zacht haar en makkelijke capsules in het gebruik, ook om mee te reizen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product voor mijn haren

Helena - 10 months ago

Fijn product voor mijn haren, gebruik het wekelijks na het wassen en prijs is prima voor mijn gebruik

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super-fijne haarverzorging

JvL - a year ago

Ik gebruik dit Serum al jaren, je haar blijft glanzend en zacht. Ik vind ‘t superfijn

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super

Kim - a year ago

Fantastisch. Ben echt zo verrast. Mijn haar is zo zacht na gebruik, de klitten zijn er uit , voelt gezonder en glanzend.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Het is een heel goed product

Sonja - a year ago

Gebruik dit product al jaren best wel prijzig maar gelukkig heel vaak 1/1 gratis

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Mooi product

Pinow - a year ago

Haren gefohnd en dáarna dit serum gesmeerd. Mijn haren glansden. Trekt snel in. Niet vettig o.i.d. denk dat ik het vaker zal kopen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Really helpful

Angela - a year ago

It helps with dry and damaged hair instantly when applied

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Niet vet en wel voedend

Vimala nijenhuis - a year ago

Leuke druppeltjes die je haar net even een mooie boost geven, het word niet vet en gaat wel mooi glanzen.

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Behulpzaam?

Prima kwaliteit

Hanna 72 - 2 years ago

Ik gebruik dit al minstens 10 jaar, vind het wel wat duur. Nooit echt een goede aanbieding

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldig product.

Leentje - 2 years ago

Doet wat het belooft. We gebruiken het al jaren, evenals de spray.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com