Close

Reviews over: Hairwonder Colour & Care Medium Blond 7 - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Hairwonder Colour & Care Medium Blond 7 - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Hairwonder Colour & Care Medium Blond 7 - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 23 reviews.

Bekijk product
4.1(23)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

GEWELDIG!!!

Ina30 - 4 years ago

Dit is een geweldig product. Ik heb al heel wat haarverf merken gebruikt maar deze overtreft alles. Heeel mooie natuurlijke haarverf. Familie en bekenden dachten dat het gewoon mijn eigen haarkleur was en hebben nooit geweten dat ik ze deed verven. Zeer tevreden. Een aanrader. Ook prikt of jeukt deze verf niet tijdens gebruik. Bij schouderlang of lang haar wel echt twee pakken gebruiken. Topproduct.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet tevreden

Jirka - 3 years ago

Mijn haar voor de eerste keer geverfd omdat mijn grijze haren mij toch begonnen te storen. Het medium blond gekozen omdat dit toch wel op mijn natuurlijke kleur leek. Maar helaas, het grijs is niet gedekt (nochtans wat langer laten trekken). En de kleur is geen medium blond, maar ros (waardoor mijn grijze haren nog feller opvallen). Niet tevreden over het eindresultaat dus. Voor de rest kan ik het product niet vergelijken met andere soorten haarverf, maar heb geen irritaties gehad.

Behulpzaam?

Goede natuurlijke kleur.

Mamba - 7 months ago

Een goede natuurlijke kleur en tijdens het aanbrengen geen onaangename geur.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gemakkelijk in gebruik

Jolande - a year ago

Omdat er in hairwonder geen ammonia zit kan ik er tegen. Ik gebruik het al jaren en ik meng twee kleuren gaat heel goed.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Grijs dekking viel tegen

AnsaPa - a year ago

Prettig verwerkbaar en aan te brengen. Helaas onvoldoende grijs dekking.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Een goede kwaliteit en een natuurlijk product

Sophia - a year ago

Ik koop dit product graag omdat mijn haar na de zomer erg blond wordt aan de uiteinden.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Niet voor herhaling vatbaar

Anp1 - a year ago

Geeft geen grijsdekking Haar volledig uitgedroogd Alsnog naar de kapper moeten gaan

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Veel complimenten

Nancy - 2 years ago

Ik krijg veel complimenten over mijn haarkleur. Makkelijk en goedkoop gefixt in 1/2 uurtje.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Uitstekende haarkleuring

Rijanne - 3 years ago

Al sinds een jaar gebruik ik Hairwonder Colour & Care en ben heel tevreden met het resultaat. Dekt de grijze haren goed en heeft een natuurlijke kleur

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet tevreden

Jirka - 3 years ago

Mijn haar voor de eerste keer geverfd omdat mijn grijze haren mij toch begonnen te storen. Het medium blond gekozen omdat dit toch wel op mijn natuurlijke kleur leek. Maar helaas, het grijs is niet gedekt (nochtans wat langer laten trekken). En de kleur is geen medium blond, maar ros (waardoor mijn grijze haren nog feller opvallen). Niet tevreden over het eindresultaat dus. Voor de rest kan ik het product niet vergelijken met andere soorten haarverf, maar heb geen irritaties gehad.

Behulpzaam?

goed product

Just_a_Girl - 3 years ago

Ik vond het goed product maar het geeft op mijn haar rood tint. Dus daarom ga ik ermee stoppen. Voor de rest: het is makkelijk in aanbrengen, ruikt goed,

Behulpzaam?

Geweldig

Josee - 3 years ago

Geweldig voor je haar het blijft zo zacht Ik kan het niet meer missen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com