Close

Reviews over: Hairwonder Colour & Care Light Blond 8 - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Hairwonder Colour & Care Light Blond 8 - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Hairwonder Colour & Care Light Blond 8 - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.2 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
4.2(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima product. Minder schadelijk voor je haar

Monique7331 - 5 years ago

Meerdere keren gekocht. Beter voor mijn haar en prima grijsdekking

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Angels Fallen

lavendel - 3 years ago

niet de kleur en het dekt niet geen verschil van kleur

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer goede en veilige haarverf

Overijsel - 4 months ago

Uitstekende verf en het haar blijft zacht en licht een tint op

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gebruik deze al jaren

Thee - a year ago

Gewoon fijn spul, maakt het haar een paar tinten lichter zonder uit te drogen. Ook mijn hoofdhuid kan hier goed tegen. De geur is prettig en spoelt makkelijk uit.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed alternatief

Dieke - 2 years ago

Dit product gebruik ik al jaren tot grote tevredenheid. Goed alternatief voor de grote en meer vervuilende merken haarverf.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Angels Fallen

lavendel - 3 years ago

niet de kleur en het dekt niet geen verschil van kleur

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

geweldige kenmerken

marieange - 4 years ago

Voor een tweetal weken bestelt en heel tevreden Aangename tandpasta

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed natuurlijk product

MariaE - 4 years ago

Ik gebruik dit product al jaren met veel plezier..

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed koop en gemakkelijk in gebruik

Josee - 4 years ago

Ik koop dit al jaren en veel goedkoper dan bij de kapper

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product. Minder schadelijk voor je haar

Monique7331 - 5 years ago

Meerdere keren gekocht. Beter voor mijn haar en prima grijsdekking

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer goed

MaBe - 5 years ago

Gebruik de haarverf al jaren. Ik kon argressieve waterstofperoxide haarverf niet meer verdragen. Met deze verf heb ik nergens last van. Kleur is prima.

Behulpzaam?

Geen grijsdekking

Rix1 - 5 years ago

Dit produkt op mijn grijze haaruitgroei aangebracht; dit volgens de aanwijzingen op de verpakking . Het resultaat was beschamend : de grijze haren waren niet gekleurd....ondanks de vermelding 100% grijsdekking

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com