Close

Reviews over: Hairwonder Colour & Care Dark Brown 3 - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Hairwonder Colour & Care Dark Brown 3 - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Hairwonder Colour & Care Dark Brown 3 - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 18 reviews.

Bekijk product
4.6(18)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Voor grijze haren en allergie voor haarverf!

Anonieme klant - 3 years ago

Ik was op zoek naar een ander merk haarverf naar steeds te hebben gewisseld tussen verschillende merken, die grijze haren dekt. Ook de reviews gelezen en waren erg positief. Eindelijk had ik geen allergische reactie meer en dekt grijze haren goed. Tot nu toe heb ik het 1x gebruikt, maar ga het weer gebruiken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet goed dekkend

Cheung - a year ago

Ik heb donker bruin gebruikt voor mijn grijs haar maar na een paar keer wassen zie ik snel grijs haar terug

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet goed dekkend

Cheung - a year ago

Ik heb donker bruin gebruikt voor mijn grijs haar maar na een paar keer wassen zie ik snel grijs haar terug

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooie kleur

Anirac - a year ago

Donker bruin: Mooie kleur, makkelijk in te brengen. Druipt niet. Naar paar maanden wordt de grijze haren wat roder van kleur

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Glans en gezond haar

Susan - a year ago

Zeer tevreden, mijn haar is weer gezond en glans ✨

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Zo natuurlijk mogelijk

Chacha77 - 2 years ago

Ongeveer 2 weken kocht ik deze haarverf om het uit te proberen het beloofde geen geïrriteerde hoofdhuid te geven dit was ook gelijk mijn reden tot uit proberen aangezien ik niet kan tegen ppd en ammonia in gewone haarverf en daarom was overgestapt op plantaardige haarverf maar dit is erg véél werk en het grijs dekt niet altijd even goed maar al met al lijkt deze haarverf na uitgeprobeerd te hebben tot nu toe geen complicaties te geven en dekt perfect wel is de kleur erg donkerbruin bijna zwart

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Anoniem - 2 years ago

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Doet zijn werk

Simone simone - 3 years ago

Gekocht ivm natuurlijke ingrediënten. Aan de geur valt nog wel iets te verbeteren. Het ruikt iets naar azijn. Na het uitspoelen voelde mijn haar erg droog aan. Ik mis dan de crèmespoeling zodat de haar schubben weer sluiten. Verder is de kleur erg mooi en warm. Ik ga het weer kopen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Natuurlijker.

Butachan - 3 years ago

Het is milder en natuurlijker voor de hoofd dan L’Oréal.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Voor grijze haren en allergie voor haarverf!

Anonieme klant - 3 years ago

Ik was op zoek naar een ander merk haarverf naar steeds te hebben gewisseld tussen verschillende merken, die grijze haren dekt. Ook de reviews gelezen en waren erg positief. Eindelijk had ik geen allergische reactie meer en dekt grijze haren goed. Tot nu toe heb ik het 1x gebruikt, maar ga het weer gebruiken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een fantastische haarverf!

Pamela44 - 3 years ago

Ik ben zeer tevreden met deze haarverf. Geen allergische reactie .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede kwaliteit, niet chemisch.

HappyBee - 4 years ago

Haarverf blijft lang zitten. Dekkend. Aanbrengen gaat makkelijk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com