Close

Reviews over: Fytostar SleepFit + Melatonine (20 Capsules)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Fytostar SleepFit + Melatonine (20 Capsules)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Fytostar SleepFit + Melatonine (20 Capsules) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.0 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
4.0(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Wat een goed product!

Annika711 - 5 years ago

Het helpt mij echt met mijn slaapproblemen. Ik neem een tablet per avond. Een uurtje voordat ik naar bed ga. Daarnaast neem ik iets ontspannends van vsm. Die combinatie werkt voor mij super! Als ik een slechte nacht heb gebruik ik hier nog melatonine bij.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

werkt voor geen meter

AnnemiekeP - 4 years ago

Ben begonnen met 1 capsule. Gebruik er nu 2. Na bijna 2 doosjes nog geen resultaat

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt goed, maar helaas ook snel gewenning.

Arno - a year ago

Werkt goed, maar helaas ook snel gewenning. Al na een paar dagen werkten ze niet meer en moest ik ze een paar dagen laten staan voordat ik ze weer kon gebruiken en ze nut hadden.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

SleepFit

Elly - a year ago

Ik heb het 4 weken terug gekocht, en ben er heel tevreden over

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed produkt

Martha - 2 years ago

Ben tevreden met het Produkt, zal het nog kopen en ook andere produkten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel effectief

Marle - 2 years ago

Ik heb het 2 weken geleden gekocht en ik merk een heel groot verschil in de kwaliteit van mijn slaap. Ik slaap heel better en ik denk dat het is heel better dan andere gelijkardige producten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet bijzonder

No1998 - 3 years ago

Ik gebruik het nu een aantal weken maar het is niet veel bijzonder vind ik. Ik val nu wel sneller in slaap valt mij op, maar ik kan helaas nog steeds niet doorslapen ☹️

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet tevreden

Catharina - 3 years ago

Ik slaap er helemaal niet van , sorry , maar echt niet tevreden .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk!

Suusje194 - 3 years ago

Als ik dit middel neem, val ik lekker snel in slaap en word ik pas de volgende ochtend wakker! Ik neem het niet elke dag, want dan wordt het een gewenning en werkt het niet meer.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product!

Mariëlle1968 - 3 years ago

Ik slaap heerlijk!!veel eerder moeten kopen!! Gr.marielle

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Slaap veel beter

IngeS - 3 years ago

Ik slaap beter door en als ik toch wakker word val ik snel terug in slaap

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

werkt voor geen meter

AnnemiekeP - 4 years ago

Ben begonnen met 1 capsule. Gebruik er nu 2. Na bijna 2 doosjes nog geen resultaat

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com