Close

Reviews over: Ecodenta Mondwater Munt & Kokos - 500ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Ecodenta Mondwater Munt & Kokos - 500ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Ecodenta Mondwater Munt & Kokos - 500ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
4.6(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig mondwater

Cindy - 3 years ago

Wat een aangename smaak! Geen branderig gevoel in de mond maar zachte kokossmaak met lichte munt. Zalig product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Prima resultaat, minder mijn smaak

Alex01 - 4 years ago

De charcoal variant vind ik "lekkerder". De kokos is toch niet helemaal mijn smaak. Maar als je een kokosliefhebber bent is dit zeker een aanrader voor jou!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Verrassend goed!

Anoniem - a month ago

Ik had niet verwacht dat dit product zo goed zou werken! Normaal gesproken ben ik geen fan van mondwater, maar dit doet daadwerkelijk wat het moet doen met een verrassend positief effect. Tanden zijn witter en plak vrij geworden in combinatie met de Ecodenta Houtskool tandpasta en mijn man ervaart gelukkig hetzelfde! Het verschil met voorheen is enorm

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een aanrader

Marco - 3 months ago

Fantastisch qua smaak en krijg je geen droge mond van

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed product

jef - a year ago

verfrissend en kuist goed, goed voor implantaten geen fluor aanwezig

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne mondwash

FireQueen - a year ago

Aparte mondwash, heerlijk fris, maar dan met kokos!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Waan je op vakantie.. Heerlijk fris!!

AimeevH - 3 years ago

Samen met de Ecodenta munt en kokos tandpasta mijn ultieme favoriet voor een schone frisse mond. Mild doch krachtig. Een hele prettige smaak en werkt goed voor een schoon gebit. Ietwat aan de prijzige kant.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

zacht en schoon

Angie - 3 years ago

De zwarte variant is ook o.k., maar deze vind ik zachter, prettiger!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aangenaam

Mel88 - 3 years ago

Geen klachten tot nu toe! Aangename spoeling na het tandenpoetsen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Handige suspense. Niet al te sterk.

F M v Keulen - 3 years ago

2e fles aangebroken. Lekker smaak. 3 flessen heb ik in het totaal tot dusver.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig mondwater

Cindy - 3 years ago

Wat een aangename smaak! Geen branderig gevoel in de mond maar zachte kokossmaak met lichte munt. Zalig product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Good product

Raluca Mesterca - 4 years ago

Decent product and leaves a refreshing taste after usage. Not a big fan of the combination between mint and coconut, but that is a matter of preference. I personally prefer the charcoal version

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com