Close

Reviews over: Ecodenta Mondwater Houtskool - 500ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Ecodenta Mondwater Houtskool - 500ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Ecodenta Mondwater Houtskool - 500ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.2 op basis van 13 reviews.

Bekijk product
4.2(13)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Lekker fris!

Swayajolie - 4 years ago

Heerlijk fris mondwater, ik heb het gekocht vanwege het feit dat ik geen fluoride of andere gekkigheid wil gebruiken. Dit zijn alleen natuurlijke ingrediënten en het mondwater is lekker fris! Een echte aanrader.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Maakt de tanden zeker niet witter.

Sasdas - 4 years ago

Heb het flesje opgemaakt, zie geen verschil in het witter worden van mijn tanden. Dus geen aanrader als je voor witte tanden gaat! Verder wel een "ok" mondwater, maar er zijn goedkopere.

Behulpzaam?

Mondwater

Tjoer - 2 months ago

Beste mondwater wat ik ooit heb gebruikt. Ik zou het iedereen aanraden

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne mondwater

Anno - 3 months ago

Prima mondwater en belangrijk zonder fluoride wat was dat een zoektocht om mondwater zonder fluoride te vinden. De smaak is prima, witte tanden dat valt iets tegen. Maar verder heel tevreden.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super fris en fluoridevrij

Anon - a year ago

Ben al een tijdje op zoek naar fluoridevrij mondwater. Deze is super fris en gebruik ik elke morgend en avond na het tandenpoetsen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Uniek

Witch - 2 years ago

Smaak kan iets beter, voor de rest doet ie wat hij beloofd.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

My teeth are whiter

Monique2020 - 4 years ago

I really like this mouth wash as my mouth is cleaner, teeth whiter and my breath is fresh for much longer. I also like the dispenser. I also bought the travel bottle. Its worth the purchase.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Voor een frisse adem

Helmpie70 - 4 years ago

Ik ervaar een hele frisse adem en gladde tanden, ze worden er helaas niet witter door

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Maakt de tanden zeker niet witter.

Sasdas - 4 years ago

Heb het flesje opgemaakt, zie geen verschil in het witter worden van mijn tanden. Dus geen aanrader als je voor witte tanden gaat! Verder wel een "ok" mondwater, maar er zijn goedkopere.

Behulpzaam?

Aanrader

Bianca 632 - 4 years ago

Ik gebruik dit product nu 3 maanden samen met de ecodenta houtskool tandpasta. Beide hebben een frisse smaak en mijn tanden zijn witter. Echt een aanrader.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vanaf dag 1 resultaat!

Bobb - 4 years ago

Ik ben geshockeerd van de prestaties vanaf dag 1 al resultaat! Zeker een aanrader!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fris mondwater met een goed resultaat

Nb91 - 4 years ago

Ik gebruik dit mondwater nu meer dan een jaar. Mijn tanden zijn zichtbaar witter en ik heb een langere tijd een frisse adem.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com