Close

Reviews over: Earth·Line Gezichtslotion - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Earth·Line Gezichtslotion - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Earth·Line Gezichtslotion - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
4.7(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima product, gebruik het al jaren.

gentle - 5 years ago

Ik koop dit product omdat het prettig is in gebruik, het irriteert niet en het is een natuurlijk product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Voor een goede reiniging

Doortjesuzan - 5 years ago

Ik merk nog niet erg veel verschil aan mijn huid, maar hij reinigt verder wel erg goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prettige biologische lotion

Neeltje - a year ago

Ik gebruik dit product al jaren, geen allergische reactie.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Een product dat geen irritatie op mijn huid veroorzaakt.

Ria - 2 years ago

Andere gezichtslotions van bekende merken bevielen mij heel wat minder.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Een prima product!

Petronella - 3 years ago

Ik gebruik het product al jaren! Heb ook andere merken gekocht, maar kom steeds terug naar dit product!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product

Melissa85 - 4 years ago

Ik gebruik deze nu denk ik nu 3 a 4 maanden en kan er nog een maand mee doen. Mijn huid word er goed mee gereinigd en heb een zachte huis nu.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super producten

Tientje - 4 years ago

Ik gebruik nu de reinigingsmelk, face wash en lotion van earth line, ik ben hier zeer tevreden over en zal deze blijven gebruiken, de face wash en lotion ruiken heerlijk en zijn zacht voor de huid, de lotion is ook zeer goed maar ruikt voor mij niet goed, maar ach door het gebruik van alle drie is de geur zo vergeten, huidje zuiver en fris ! Ik heb een normale tot droge huid en helemaal geen problemen mee

Behulpzaam?

Deze gezichtslotion gebruik ik al heel veel jaren

Monique Hilversum - 4 years ago

Het meest frisse product voor je gezicht. Het tintelt en reinigt diep de poriën.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product, gebruik het al jaren.

gentle - 5 years ago

Ik koop dit product omdat het prettig is in gebruik, het irriteert niet en het is een natuurlijk product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer tevreden!

El53 - 5 years ago

Ik heb een zeer gevoelige huid en deze lotion is gewoon perfect.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Voor een goede reiniging

Doortjesuzan - 5 years ago

Ik merk nog niet erg veel verschil aan mijn huid, maar hij reinigt verder wel erg goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com