Close

Reviews over: Dr. Organic Royal Jelly Dagcrème - 50ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Dr. Organic Royal Jelly Dagcrème - 50ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Dr. Organic Royal Jelly Dagcrème - 50ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 15 reviews.

Bekijk product
4.8(15)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Goede producten

Solange U - 3 years ago

Het maakt mijn gezicht huid glad en mooi, Echt aanrader. Goede kwaliteit voor goede prijs. Sneller levering.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet zo prettig smeerbaar, geen SPF

RitaB - 5 years ago

Dit is voor mij geen heerlijke dagcreme voor mijn oudere velletje omdat de creme niet goed intrekt en ik vind hem niet prettig smeren en ruiken. Helaas zit er geen SPF in zoals bij de lippenbalsem.

Behulpzaam?

Goede kwaliteit

Mela - a month ago

Dit is mijn beste gezicht crème ooit! Mijn gezicht straalt na het gebruik. Ik raad dit aan

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne dagcreme

Andrea - 6 months ago

Gebruik deze crème al geruime tijd, trekt snel in je huid en niet vettig.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Verassend!

Basiel - 9 months ago

De crème is zacht en dringt zeer goed door in de huid.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Parfait

Ivana - a year ago

Crème très agréable, parfum délicat de miel. je recommande

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne ,zachte creme

Joletty58 - a year ago

Gebruik het nu dagelijks en merk dat mijn huid zachter wordt

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Zijde zacht

Elzje - a year ago

Heerlijke dagcrème. Mijn gezicht is nu zo zacht dat ik het steeds aan wil raken. En mijn huid ziet er stralend uit.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

diervriendelijk en goed produc

Godelieve - a year ago

ik ben hier al lang tevreden mee, is een goede dagcrème

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne dagcrème

Ghislaine - 2 years ago

Zachte crème. Mijn huis voelt goed, na het aanbrengen van de crème. Ben heel tevreden.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super Produkt

Marjolijn - 2 years ago

Ben heel erg blij met alle producten van dr organic.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Great product

SarahStar - 3 years ago

I love this cream and my skin too. It's light but provides a perfect hydration. I am a big fan of Dr Organic face creams and I have tried many of them but this one it's now definitely my favourite.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com