Close

Reviews over: Dr. Organic Marokkaanse Arganolie Gezichtsolie - 30ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Dr. Organic Marokkaanse Arganolie Gezichtsolie - 30ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Dr. Organic Marokkaanse Arganolie Gezichtsolie - 30ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 22 reviews.

Bekijk product
4.9(22)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Absoluut hydraterend

hilde199 - 4 years ago

Tot nu toe ongeveer een week lang dagelijks gebruikt. De argan olie doet absoluut haar werk en mijn huid is niet langer droog en schilferig. Ik merk wel dat het in mijn geval een wat vettige huid met puistjes oplevert, dus gebruik de olie daarom inmiddels alleen lokaal op droge plekken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Goed product

ruinen1919 - 3 years ago

Ik gebruik deze olie voor zowel dag als nacht tezamen met de dag- en nachtcreme met Argan Oil. Mijn huid voelt wel een beetje vet aan, maar met het resultaat ben ik zeer tevreden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

heerlijke olie

Ilske - 10 months ago

Ik ben zeer tevreden van deze olie op mijn gezicht. Bij mij is hij niet vettig en trekt hij snel in.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk zacht voor de huid!

Almudena - 2 years ago

Ik heb de serum hiervan heerlijk doet echt iets voor je huid!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product!

Razia - 2 years ago

Voelt zacht, wordt goed geabsorbeerd door je huid, hydraterend en ruikt heerlijk!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Vera - 3 years ago

Erg tevreden voor meerdere doeleinden te gebruiken. Sinds ik Dr Moroccan Argan olie gebruik heb ik geen last meer van kalknagels en kloofjes tussen tenen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed

Aarthanekamp - 3 years ago

Voelt prima en ik ben er erg blij mee, ben blij dat ik het gebruik

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een goede product

Christina888 - 3 years ago

Al een paar jaar, heb ik dit product gekocht en het is nog steeds goed om te gebruiken, lekker geur en zacht.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke gezichtsolie, zichtbaar verschil

Jenny01 - 3 years ago

Ik gebruik de olie nu een maand en ben erg tevreden! Het trekt goed in en ik merk dat mijn huid zachter is en er beter uitziet.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Perfect for my night routine.

Nenna A - 3 years ago

My second month using and I can see changes already.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

ruinen1919 - 3 years ago

Ik gebruik deze olie voor zowel dag als nacht tezamen met de dag- en nachtcreme met Argan Oil. Mijn huid voelt wel een beetje vet aan, maar met het resultaat ben ik zeer tevreden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

weer zo'n lekker geurtje

Mclaire - 3 years ago

Ben tevreden over dit merk. Ruikt heerlijk, voelt zacht aan. .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com