Close

Reviews over: De Tuinen Vitamine A Nachtcrème - 50ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Vitamine A Nachtcrème - 50ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Vitamine A Nachtcrème - 50ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 13 reviews.

Bekijk product
4.5(13)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima product

Gerda - 2 years ago

Gebruik het al een paar jaar, verpakking en creme is veranderd, maar nog een prima product

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Uitproberen

Anoniem - 4 months ago

Vette crème, huid neemt het niet snel op, kan niet beoordelen of het iets doet, gebruik het daarvoor te kort

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super goed, lage prijs

Alex - a month ago

Super goede kwaliteit, lage prijs tov de dure merken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Light and rich hydration

Vvnn - 2 months ago

Very nice texture and good hydration, good for oily skin

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke volle zachte creme

Sanne - 3 months ago

Hele fijne creme, voedend, fluweelzacht voor de huid

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Uitproberen

Anoniem - 4 months ago

Vette crème, huid neemt het niet snel op, kan niet beoordelen of het iets doet, gebruik het daarvoor te kort

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smooth as butter

Maru - a year ago

Smooth as butter! Perfect voor de huid als je gaat slapen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product. Goede prijs/kwaliteit verhouding.Luchtige crème.

Toiny - a year ago

Huid voelt s,morgens zacht aan. Luchtige crème. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prima product

Gerda - 2 years ago

Gebruik het al een paar jaar, verpakking en creme is veranderd, maar nog een prima product

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

vit A E creme

mary leenen - 2 years ago

de creme is zacht en trekt goed in of mijn huid er beter van word zullen we over enkele maanden kunnen vertellen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goede textuur en geur

H U - 2 years ago

Lekkere geur en aangename textuur. Enkel jammer dat het een plastic potje is en geen glas.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Efficace

Zoré - 2 years ago

Je suis satisfait de qualité par à port le prix Je le recommande

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com