Close

Reviews over: De Tuinen Tea Tree Voetcrème - 120ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Tea Tree Voetcrème - 120ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Tea Tree Voetcrème - 120ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 41 reviews.

Bekijk product
4.6(41)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Top spul

Joke - 2 years ago

Ideaal voor mijn gevoelige voeten!! Beter dan freme die de dermatoloog voorschrijft!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Lekker maar bij echte droge voeten, is t niet genoeg

QueenDorien - a year ago

Ik vind de creme echt heel lekker, ruikt goed, beetje dik, zalig. Maar bij echt droge voeten, op het eelt, is t echt niet voldoende voedend. Helaas

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldige voetcrème!!!

Anoniemdosmilveintitré - 2 months ago

Deze voetcrème heeft gezorgd dat mijn voeten heel zacht zijn en dat mijn wondjes geheeld zijn. Persoonlijk, vind ik het wel weinig crème in een klein potje, dus een grotere verpakking met meer inhoud lijkt mij erg fijn. Maar voor de rest echt een geweldige crème!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top, geen droge voeten meer

Zegikniet - 5 months ago

Het helpt echt heel goed, ik gebruik het nu 2x per dag

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vlugge klachtopvolging

MPJ - 6 months ago

Na onjuist adres bij Postnl, vlugge rechtzetting en aanlevering

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne crème, trekt snel in

Iw1 - 8 months ago

Hele fijne crème, trekt snel in en mijn kalk nagels zijn een stuk rustiger

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima crème

Roelien - a year ago

Fijne crème, heel fijn voor je voeten de huid neemt de crème goed op.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Verfrissende crème voor de voeten

Liek - a year ago

Fijne crème voor de voeten, ruikt lekker!! Crème trekt goed in

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne voetcreme

Jeannie - a year ago

Fijne lekker ruikende voetcreme voor zachte voeten

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Helpt, maar onwennige geur.

Kindermultivitamine1 - a year ago

Even wennen aan de geur. Hiervoor had ik arnica hiel crème, die was dikker, dus ook even wennen aan dat de crème dun is. Doet me eerder aan bodylotion denken, maar heeft wel positief effect.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk voor de vieten

Chris - a year ago

Gebruik het nu twee weken en mijn voeten vinden het heerlijk. Ruikt trouwens ook goed.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ruikt lekker

Elli15 - a year ago

Omdat deze in de aanbieding was,afgestapt van Kneip wat ik altijd gebruikt,heerl8jk snel intrekken voetcreme met een fris luchtje

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

...
  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com