Close

Reviews over: De Tuinen Slakkengel - 50ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Slakkengel - 50ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Slakkengel - 50ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 88 reviews.

Bekijk product
4.5(88)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Love it

Rainbow - 2 years ago

Een heerlijk product! Na het aanbrengen voelt mijn huid strakker aan. Het laat wondjes sneller genezen. Het enige nadeel is dat het wat aan de prijzige kant is, gelukkig is het product regelmatig in de aanbieding.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet voor de gemengde of droge huid geschikt

Billy - 10 months ago

Bij gebruik rode schrale plekken gekregen door de alcohol die erin zit. Tijdens het smeren van de gel voel je hoe de alcohol zeer snel verdampt en de gel heel snel droog is waardoor je of heel snel moete smeren of je moet meerdere malen een hoeveelheid gel uit het potje pakken om te smeren. Ik ben weer terug nar de slakkengel van DR. Organic. De rode droge vlekken verdwijnen weer.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Succes

Marnie - 24 days ago

Heel zacht en effectief voor de huid. Snel merkbaar.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Good product

Alaa - a month ago

I use it as a night cream (it is gel voor other uses) but its fine to me haha. In the morning my face is very fresh like im 10 years younger and I don't see a tired skin that I used to see before bed... rosy skin and soft skin like a baby's. It really feeding the skin

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

super gel

rustgevende gel - a month ago

Hele fijne gel. Gebruik hem al jaren. met de slakkencreme

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Hydrates and repairs!

Stella - 4 months ago

It works really good with my combination skin, and I have seen a difference in my skin after using it.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Frisse slakkengel, voelt fijn aan op het gezicht en ruikt lekker.

Greetje - 5 months ago

Ik gebruik al jaren deze slakkengel, voelt lekker fris op je gezicht en ruikt lekker. Nadeel trekt snel in waardoor je wel na n dag werken nog eens moet smeren. Ik heb door slakkengel minder last van verstopte poriën en oneffenheden. Ik ben er heel blij mee, nog een nadeel er zit geen spf in wat ik wel nodig heb op mijn leeftijd

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn

Marije - 5 months ago

Heb het idee dat mijn huid zachter word met het gebruik hiervan. Ik gebruik het dagelijks onder mijn slakkencrème en slakken oogserum.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super product

Kereltje - 7 months ago

Product dat opgenomen wordt in de huid en geen vette laag vormt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Voor mij werkt het niet.

Mina - 7 months ago

Ik vond de gel niet fijn, ik had per ongeluk de gel genomen ipv crème. Gel droogt mijn huid.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet voor de gemengde of droge huid geschikt

Billy - 10 months ago

Bij gebruik rode schrale plekken gekregen door de alcohol die erin zit. Tijdens het smeren van de gel voel je hoe de alcohol zeer snel verdampt en de gel heel snel droog is waardoor je of heel snel moete smeren of je moet meerdere malen een hoeveelheid gel uit het potje pakken om te smeren. Ik ben weer terug nar de slakkengel van DR. Organic. De rode droge vlekken verdwijnen weer.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Uitstekend

Anneke - 10 months ago

Uitstekend product! Ook prima te gebruiken voor een gevoelige huid.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com