Close

Reviews over: De Tuinen Slakkencrème - 120ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Slakkencrème - 120ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Slakkencrème - 120ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 34 reviews.

Bekijk product
4.5(34)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Hij werkt bij mij fantastisch

Inge Metsemakers - 3 months ago

Ben hierover heel goed te spreken gebruik dit al 2 jaar iedere dag

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Tsja…eigenlijk slecht product!

Wilma60 - 2 years ago

Heb voorheen slakkencreme uit glazen pot gehad. Was ik aangenaam verrast over. Heerlijke crème ook voor mijn oudere huid. Stond ook op voor normale en droge huid. De crème die je nu krijgt is echter niet te vergelijken met de oude. Na insmeren trekt mijn huid nog steeds. Staat op pot: hydraterend en ondersteunt het huidherstel. Helaas merk ik daar niets van. Hoop dat oude crème weer terug komt.

Behulpzaam?

Slakkencreme

Connie - a month ago

Fijne creme, gebruik deze creme al jaren nadat ik een alergische reactie kreeg van een andere creme.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Topspul!

Hannah - a month ago

Ruikt lekker, wordt snel geabsorbeerd, en ik heb het idee dat het mijn huid verstevigt.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aanrader!

Margriet - a month ago

Heerlijke crème, trekt snel in, zachte geur en ben er zeer tevreden over, ik had het nog nooit gebruikt en heb het in de aanbieding gekocht.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

Dimi - a month ago

N’a lange tijd gekende dagcreme te gebruiken ben ik overgeschakeld naar deze slakkencreme die ik echt beter vind en ook nog aangename doch neutrale geur heeft.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

top creme

Riska - 2 months ago

Ik gebruik deze crème al jaren, en ben er nog steeds tevreden over, hij ruikt prettig en smeert goed. Wel heb ik het idee dat dit een toch weer iets andere formule is als de voorgaande verpakking, ietsje vetter lijkt het wel, maar dat kan ik goed gebruiken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aanrader

Isa - 3 months ago

Maakt de huid zijdezacht en ruikt heerlijk. Ik koop het zeker weer opnieuw

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel tevreden!

Mil - 3 months ago

Ik ben lang zoekende geweest naar een product dat daadwerkelijk helpt bij onzuiverheden in mijn gezicht. Ik had weinig verwachtingen van de crème omdat veel bij mij niet werkt, maar wauw! Na de crème ongeveer een week in gebruik te hebben merkte ik al verschil. Ik heb voornamelijk op mijn voorhoofd onzuiverheden en dit was al aanzienlijk minder. Daarnaast merk ik dat, wanneer ik een pukkeltje krijg, hij nu vele malen sneller verdwijnt. Mijn huid is rustiger, straalt meer en ziet er gezond uit. Het kost je wel wat, maar hij is goed uit te smeren en je hebt daarom maar weinig nodig. Ik gebruik het ook alleen op de plekken waar onzuiverheden zitten (voorhoofd en kin). Ik ben meer dan tevreden!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke creme!

Miepie89 - 3 months ago

Echt een aanrader. Ik gebruik het als dagcrème. Ik kan nergens tegen, maar hiervan word mijn huid heerlijk zacht en is het niet droog meer.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Echt goed

Kajin - 3 months ago

Ik ben Deza maand 3 van gekocht ik vind echt goede

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Hij werkt bij mij fantastisch

Inge Metsemakers - 3 months ago

Ben hierover heel goed te spreken gebruik dit al 2 jaar iedere dag

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com